Πιστώθηκαν και στους Φαρκαδόνιους τα ποσά του επιδόματος θέρμανσης

Οι πληρωμές των δικαιούχων για το πετρέλαιο και το υγραέριο θέρμανσης, καθώς επίσης και τα καυσόξυλα και το πέλετ στην κοινότητα του Διασέλλου ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής

Στους λογαριασμούς και των Φαρκαδόνιων δικαιούχων άρχισαν σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» να εμφανίζονται από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής τα ποσά που αντιστοιχούν στο επίδομα θέρμανσης.

Ιδιοκτήτες νοικοκυριών των 18 κοινοτήτων του Δήμου μας που καταναλώνουν πετρέλαιο και υγραέριο για την θέρμανσή τους, καθώς επίσης πέραν αυτών, καυσόξυλα και πέλετ για την κοινότητα Διασέλλου είδαν ή θα δουν στους λογαριασμούς τους τα ποσά που αντιστοιχούν στο επίδομα.

Όπως είναι γνωστό σε κάθε χωριό τα πόσα διαφέρουν καθώς οι συντελεστές δεν είναι σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας ίδιοι.

Οι πληρωμές αντιστοιχούν για την κατανάλωση μέσω παραστατικών που έγιναν το διάστημα από τις αρχές του φθινοπώρου έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Για αγορές που έγιναν από 1η Ιανουαρίου και θα συνεχιστούν έως τις 28 Φεβρουαρίου τα παραστατικά θα καταχωρηθούν έως και την ολοκλήρωση της διαδικασίας.