Πλημμύρισε από κέφι η πλατεία του Κεραμιδίου

Εκατοντάδες κόσμου συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης η αθλητική ομάδα του «Πηνειού Κεραμιδίου»

Ογκώδεις σε συμμετοχή αλλά το σημαντικότερο πλούσια σε κέφι και διασκέδαση υπήρξε η εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας «Πηνειός Κεραμιδίου». Η εκδήλωση διοργανώθηκε για τέταρτο συνεχή έτος στην πλατεία του χωριού με τη συμμετοχή δημοτικής-λαϊκής ορχήστρας του Κώστα Μπάου στο κλαρίνο, του Λάζαρου Σατρατζέμη και Πόπη Σφήνα στο τραγούδι, ενώ θα υπάρχει φιλική συμμετοχή των Γιάννη Ζιάκου και Λένας Ζέττα.

Κάτοικοι του χωριού αλλά και φίλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην εκδήλωση που στόχευε στην ενίσχυση της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Την αρχή έκανε ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας με το τμήμα ενηλίκων που χόρεψε παραδοσιακούς χορούς ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη πήραν τα μέλη της ομάδας και ο κόσμος που διασκέδασαν μέχρι πρωίας σε μια εκδήλωση που τείνει να μετατραπεί πλέον σε θεσμό για χωριό. Το κέφι υπήρξε άφθονο και σε αυτό συνέβαλε και η ορχήστρα που κράτησε τη διασκέδαση ζωντανή από την έναρξη έως και την ολοκλήρωση της.

Τις ευχαριστίες προς τους συμμετέχοντες για την στήριξη και την ενίσχυση εξέφρασαν μέλη της διοίκησης. Αναφέρθηκαν στην περσινή πορεία της ομάδας ενώ τόσο τα μέλη όσο και οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές υπογράμμισαν ότι και την φετινή χρονιά θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό για να κρατήσαν την ομάδα στα ψηλά της βαθμολογικής κατάταξης στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο για τις όμορφες φωτογραφίες