Πλήθος νεκρών ψαριών εντοπίστηκαν στο Κεραμίδι

Αποκλειστικές και άκρως αποκαλυπτικές οι εικόνες που κατέγραψε ο φακός της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΚΡΗΝΗ LIVE» στο ύψος του πέτρινου «Παλιογέφυρου» λίγα μόλις μέτρα από τον οικισμό

Με μια άκρως δυσάρεστη εικόνα έρχονται αντιμέτωποι τις τελευταίες ημέρες αγρότες του Κεραμιδίου του Δήμου Φαρκαδόνας. Στο ποτάμι που διέρχεται λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον οικισμό και στο ύψος του πέτρινου «Παλιογέφυρου» στην συνδετήρια οδό Φαρκαδόνας-Παλαμά, αναδύεται μια έντονη δυσοσμία.

Τις τελευταίες ημέρες εντοπίζονται νεκρά ψάρια, τόσο εντός των νερών, όσο και στις όχθες του ποταμού, γεγονός που προκαλεί προβληματισμό και θλίψη.

Οι εικόνες που κατέγραψε κατ΄ αποκλειστικότητα η ηλεκτρονική εφημερίδα «ΚΡΗΝΗ LIVE» είναι αποκαλυπτικές, φανερώνοντας το μέγεθος του προβλήματος. Όπως μας μετέφεραν αγρότες τα νεκρά ψάρια βρίσκονται στο σημείο για περισσότερο των τριών ημερών, χωρίς κανείς να μπορεί να εξηγήσει πως συνέβη το συγκεκριμένο γεγονός. Στο σημείο υπάρχει έντονη δυσοσμία, εξαιτίας και των υψηλών θερμοκρασιών που παρατηρούνται τις μεσημβρινές ώρες. Πρόκειται για μια μεγάλη οικολογική καταστροφή, καθώς ο αριθμός των νεκρών ψαριών είναι μεγάλος.