Ποικιλόμορφο το έργο του Συλλόγου Γυναικών Οιχαλίας

Αναφορά στις δράσεις και στους στόχους που τίθεντο τη φετινή χρονιά στην διάρκεια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του τοπικού Οργάνου

Πιστές στην παράδοση για μια ακόμη χρονιά οι γυναίκες της Οιχαλίας, οι οποίες το απόγευμα της Κυριακής συναντήθηκαν για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Οιχαλίας στο κοσμικό κέντρο «Νοσταλγία» στην Οιχαλία. Το κάλεσμα της διοίκησης συνάντησε ιδιαίτερη απήχηση μιας και η διοργάνωση είχε ιδιαίτερη επιτυχία με τη συμμετοχή πλήθους, γυναικών, μελών και φίλων του Συλλόγου από την Οιχαλία αλλά και τα γειτονικά  χωριά.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε με την ευλογία της πίτας από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Οιχαλίας π. Ευάγγελο Γιώτα, ο οποίος ευχήθηκε καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά στη διοίκηση και στα μέλη του τοπικού Οργάνου.

Ακολούθησε χαιρετισμός της προέδρου κα Σπυριδούλας Καψάλη, η οποία προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που αφήσαμε πίσω μας, αλλά και στους στόχους του τρέχοντος έτους.

Η πρόεδρος χαρακτήρισε την περασμένη χρονιά ιδιαίτερα επιτυχημένη σε εκδηλώσεις και δράσεις που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και τη σφραγίδα του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχή μας.

Ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα ενώ δεν παρέλειψε να δεσμευτεί ότι η διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου μέσα από τη συνεργασία που θα αναπτύξουν και τις δράσεις, θα προσπαθήσουν στο μέτρο του δυνατού, ο Σύλλογος να παρουσιάσει και φέτος ένα ξεχωριστό και ποικιλόμορφο έργο.

Στην εκδήλωση εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των χορευτικών του Συλλόγου, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις επί σκηνής παρουσιάζοντας σειρά παραδοσιακών χορών.