Πολλά μπράβο στον Αποστόλη Βραχνό, μαθητή του ΓΕΛ Φαρκαδόνας

Μαθητές της Φαρκαδόνας συνεχίζουν ανοδικά και διακρίνονται πανελλαδικά κάνοντας της μαθητικής κοινότητας κι όλους τους Φαρκαδόνιους υπερήφανους

Η δεύτερη φάση του Μαθηματικού Διαγωνισμού της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Και πως άλλωστε όταν ανάμεσα στην εξάδα των διακριθέντων μαθητών που προκρίθηκαν στην τρίτη φάση αυτή του «Αρχιμήδη» συμπεριλαμβάνεται κι ένας έφηβος, μαθητής της Α’ τάξης του γενικού λυκείου Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για το μαθητή Απόστολο Βραχνό του Ευαγγέλου που διακρίθηκε στον «Ευκλείδη» και πλέον στις 23 Φεβρουαρίου θα διαγωνιστεί μαζί με άλλους μαθητές από όλη τη χώρα στην τρίτη φάση του διαγωνισμού που είναι ο «Αρχιμήδης». Η τελευταία φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στην Αθήνα με σκοπό την επιλογή 6 μαθητών πανελλαδικά για την ολυμπιακή ομάδα της χώρας μας.

Ο Απόστολος είναι ο μοναδικός μαθητής στην Α’ λυκείου που προκρίνεται σε όλο τον νομό Τρικάλων. Αυτό έρχεται να χαρακτηριστεί τεράστια επιτυχία διότι ανταγωνίζεται με μαθητές από ιδιωτικά σχολεία ή που κάνουν χρόνια ειδική προετοιμασία. Τα θέματα του διαγωνισμού είναι υψηλού επιπέδου και δεν αρκεί για  την επιτυχία η καλή σχολική επίδοση. Πολλοί βραβευμένοι σαν τον Απόστολο είναι σήμερα είναι καθηγητές σε Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία.

Ο σύλλογος διδασκόντων του γενικού λυκείου Φαρκαδόνας συγχαίρει τον επιτυχόντα, την οικογένεια του και τους δασκάλους του και εύχονται να έχει πάντα ανάλογες, μεγάλες επιδόσεις.