Πρατήριο Υγρών – Καυσίμων της Μαρίας Αργύρη στο Γριζάνο: Άμεση εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο

Το πρατήριο Υγρών – Καυσίμων της Μαρίας Αργύρη, που λειτουργεί στο Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας διαθέτοντας αυτόματο πωλητή καυσίμων προσφέροντας εξυπηρέτηση ακόμη κι όταν είναι κλειστή η επιχείρηση

Δεδομένη θεωρείται η εξυπηρέτηση καθημερινά και καθ’  όλο το 24ωρο από το πρατήριο Υγρών – Καυσίμων της Μαρίας Αργύρη, που λειτουργεί στο Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η περιοχή της Φαρκαδόνας τους τελευταίους μήνες έχει αποκτήσει ένα πρατήριο που λειτουργεί μέρα και νύχτα μετά και την τοποθέτηση αυτόματου πωλητή καυσίμου που λειτουργεί τις βραδινές ώρες μετά το κλείσιμο της επιχείρησης.

Η κίνηση νύχτα και μέρα χαρακτηρίζεται αυξημένη. Ειδικά τις βραδινές ώρες και σε περιπτώσεις ανάγκης το πρατήριο μέσω του αυτόματου πολίτη, προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση.

Το πρατήριο είναι ενταγμένο στο δίκτυο της εταιρείας «REVOIL», με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης να δηλώνουν ότι όποιες κι αν είναι οι ανάγκες των καταναλωτών, δεσμεύονται να τις ικανοποιούν, αλλά να υπερβαίνουν τις προσδοκίες με την ποιότητα καυσίμων που διαθέτουν.

Τα καύσιμα «REVOIL» μέσα από συνεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια της διακίνησής τους, εξασφαλίζουν τη σωστή ποσότητα και την άψογη ποιότητα.

Το πρατήριο υγρών καυσίμων λειτουργεί σε καθημερινή βάση από το πρωί έως το βράδυ εξυπηρετώντας τις ανάγκες του κοινού σε καύσιμα. Το σημαντικότερο είναι ότι μετά το κλείσιμο της τελευταίας απογευματινής βάρδιας που ολοκληρώνεται στις 10 περίπου το βράδυ, το πρατήριο υγρών καυσίμων διαθέτει αυτόματο πωλητή καυσίμων προκειμένου να μην αφήσει κανένα κάτοικο του χωριού αλλά και των όμορων κοινοτήτων χωρίς καύσιμα.

Ένα στοιχείο που εξέλειπε από την περιοχή μας και πλέον έρχεται κοντά μας, σύμφωνα με τις διευκολύνσεις που προωθεί η διεύθυνση του καταστήματος.

Το πρατήριο διαθέτει όλα τα προϊόντα της εταιρίας σε λιπαντικά κ.α.

ΒΙΝΤΕΟ

Για ερωτήσεις οι ενδιαφερόμενοι και οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2433051451 και 6978835749.