Πρεμιέρα με πολλές Φαρκαδόνιες παρουσίες για το «Το Κόκκινο Ποτάμι»

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής «παρήλασαν» αρκετοί κάτοικοι της περιοχής μας που συμμετείχαν ως κομπάρσοι στο έργο

Πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής για τη νέα σειρά του «ΟPEN», «Το Κόκκινο Ποτάμι», που υπογράφει ο Μανούσος Μανουσάκης. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής καθηλώνοντας το κοινό, υπήρχαν σκηνές που γυρίστηκαν τον περασμένο Ιούνιο στην πόλη των Τρικάλων και συγκεκριμένα στο χώρο του Κουρσούμ Τζαμί και της παλιάς πόλης στο Βαρούσι.

Στην διάρκεια του επεισοδίου πέραν των γνωστών ηθοποιών (Γιάννη Παπαζήση, Γεράσιμου Σκιαδαρέση, Αργύρη Πανταζάρα, Κώστα Ξυκομηνό, Θοδωρή Φρατζέσκο) που βρέθηκαν στην πόλη των Τρικάλων για τα γυρίσματα, συμμετείχαν και δεκάδες κομπάρσοι, πολλοί εκ των οποίων και από την ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας.

Στα πλάνα του πρώτου επεισοδίου παρατηρήσαμε αρκετούς κατοίκους κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας που έδωσαν την δική τους παρουσία στο έργο. Φυσικά υπάρχει και συνέχεια καθώς οι εμφανίσεις Φαρκαδόνιων στη συγκεκριμένη σειρά θα συνεχιστούν και σε επόμενα επεισόδια. Μάλιστα σε κάποιες των περιπτώσεων υπάρχουν και παρουσίες Φαρκαδόνιων μέσω βοηθητικών ρόλων σε γυρίσματα που έγιναν σε αγροτικές περιοχές του νομού Τρικάλων και συγκεκριμένα του χωριού Μικρού Κεφαλόβρυσου.