Πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου για τον παιδικό σταθμό Ταξιαρχών

Για πρώτη φορά στην δημοτική ενότητα Πελινναίων θα λειτουργήσει παιδικός σταθμός, χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής

Τις πύλες του ανοίγει την 1η Νοεμβρίου ο παιδικός σταθμός Ταξιαρχών. Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στην δημοτική ενότητα Πελινναίων για την φιλοξενία των παιδιών των Ταξιαρχών αλλά και των όμορων κοινοτήτων.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» οι εργασίες ανακαίνισης και διαμόρφωσης του πρώην δημοτικού σχολείου Ταξιαρχών ξεκίνησαν προ μηνών ενώ προσφάτως ολοκληρώθηκαν από την δημοτική Αρχή κι όλα είναι έτοιμα για την φιλοξενία.

Ήδη το ενδιαφέρον το γονιών είναι έντονο και πλέον μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα του Δήμου 2433 3 50056, 2433 3 50032 για περισσότερες πληροφορίες.

Στην σημαντικότητα της λειτουργίας της εν λόγω δομής αναφέρθηκε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής, τονίζοντας ότι πλέον και η δημοτική ενότητα Πελινναίων αποκτά το δικό της παιδικό σταθμό για την φιλοξενία των παιδιών της εκεί περιοχής.

«Μετά από την πάροδο πολλών ετών και την απαίτηση αρκετών συμπολιτών μας, ο Δήμος Φαρκαδόνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την λειτουργία του Παιδικού Σταθμού Ταξιαρχών. Σε λίγες μέρες εγκαινιάζουμε μια νέα δομή στο Δήμο μας, σε μια δημοτική ενότητα που μέχρι σήμερα δεν λειτουργούσε κάτι ανάλογο. Θεωρώ πως είναι ένα σημαντικό έργο. Μια επιθυμία συνδημοτών μας, αποκτά σάρκα και οστά και τα παιδιά θα αποκτήσουν το δικό τους χώρο για μάθηση και ψυχαγωγία και το σημαντικότερο κοινονικοποίηση καθώς θα έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με το σχολείο. Συνεχίζουμε το έργο μας και πλέον στοχεύουμε στην περεταίρω αναβάθμιση όλων των δομών του Δήμου που αφορούν τα παιδιά», σημείωσε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, κ. Σπύρος Αγναντής.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο αρχικός σχεδιασμός του Δήμου Φαρκαδόνας ήταν η δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού στους Ταξιάρχες. Ωστόσο ο χώρος που ανακαινίστηκε για την φιλοξενία της Δομής δεν επαρκούσε με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην δημιουργία παιδικού σταθμού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *