Προετοιμάζονται οι μεγάλες αλυσίδες για την Black Friday

Crowds-760x390.jpg

Την ερχόμενη Παρασκευή 27 Νοεμβρίου οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν προϊόντα σε χαμηλές τιμές που μόνο η Black Friday προσφέρει

Αντίστροφα ξεκίνησε να μετρά ο χρόνος για την Black Friday που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Κι αν τα προηγούμενα χρόνια όλοι μας περιμέναμε την Black Friday προκειμένου να προμηθευτούμε διάφορα είδη σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, πλέον την φετινή χρονιά δεν πρόκειται να συμβεί, εξαιτίας της καραντίνας που επικρατεί και στην χώρας μας. Το ενδιαφέρον τη φετινή χρονιά για την Black Friday εκφράζεται προς το παρόν από τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και τις πολυεθνικές που λειτουργούν το τα e-shops.

Λόγω του ότι τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά, η καταναλωτική κίνηση αναμένεται να κατευθυνθεί στο διαδίκτυο γι’ αυτό πολλές εταιρείες τα ενισχύουν.

Ωστόσο οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διενέργεια των ηλεκτρονικών τους συναλλαγών. Οι καταναλωτές θα πρέπει να ελέγχουν τις ακόλουθες πληροφορίες από τα ηλεκτρονικά καταστήματα:

* Η ταυτότητα του προμηθευτή (πλήρης εταιρική επωνυμία, τηλέφωνα επικοινωνίας, email, ταχυδρομική διεύθυνση, ΑΦΜ και αριθμό ΓΕΜΗ).

* Τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος.

* Η συνολική τιμή του προϊόντος (συμπεριλαμβανομένων φόρων, επιβαρύνσεων, εξόδων αποστολής, τυχόν έξοδα σε περίπτωση επιστροφής κλπ). Επιβεβαιώστε ότι η τιμή που καλείστε να πληρώσετε ταυτίζεται με αυτήν που δηλώνεται στην ιστοσελίδα.

Οι καταναλωτές οφείλουν να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην περίπτωση που ένα προϊόν πωλείται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και να αποφεύγουν τις προσφορές που εμφανίζονται σε αναδυόμενα παράθυρα, αν προέρχονται από άγνωστους ιστοτόπους.

perifereia.gif