Πρωινή κόντρα Αναγνώστου – Γεωργολόπουλου στο Ράδιο Ζυγός

Γιάννης Γεωργολόπουλος: «Ο Γ. Αναγνώστου αποτελεί φαινόμενο προέδρου Δ.Σ.

Καυστικός και με ευθείες βολές προς το πρόσωπο του προέδρου του Δ.Σ. εμφανίστηκε μέσω του Ράδιο Ζυγός ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Γεωργολόπουλος μετά τα όσα σημάδευσαν την συνεδρίαση του Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Συνέχεια στα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας δόθηκε το πρωί της Τετάρτης μέσω ερτζιανών και στην πρωινή ζώνη του Ράδιο Ζυγός.

Προσκεκλημένοι της εκπομπής των συναδέλφων δημοσιογράφων Κώστα Αργυρούση  και Γιώργου Παπαγεωργόπουλου οι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Γιάννης Αναγνώστου και  Γιάννης Γεωργολόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο Γιάννης Αναγνώστου αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημάδεψε την χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον πρόεδρο του Σώματος. Κατά την συνέντευξη και την νέα αντιπαράθεση καθώς εμφανίστηκαν τηλεφωνικά κοινά στο αέρα, ο κ. Γεωργολόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα καυστικός τόσο με τον πρόεδρο, ταυτόχρονα επικριτικός και με τα έργα της παρούσας δημοτικής Αρχής.

«Αποτελεί φαινόμενο ο κ. Αναγνώστου μιας και σε 10 συνεδριάσεις έφερνε την Αστυνομία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αποτελεί φαινόμενο μιας και δίνει το λόγο στους δημότες. Ο άνθρωπος έφερε κάποια θεματα στο δημοτικό συμβούλιο και μίλησε για την κατανομή της ΣΑΤΑ. Αναζητήσαμε και βλέπαμε 5.000 ευρώ για επισκευή γεφυροπλάστιγγας, 4.500 ευρώ για κατασκευή γεφυροπλάστιγγας. Ζήτησαν το λόγο ο Ράμπο και ο κ. Παπαγεωργίου και δεν τους έδωσε το λόγο. Ο κ. Αναγνώστου θέλει να περνάει ντούκου ορισμένα πράγματα», σημείωσε ο κ. Γεωργολόπουλος.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τα συγκεκριμένα έργα ο ίδιος δεν δίστασε και σημείωσε:

«Είναι όλα με απευθείας αναθέσεις. Δεν θυμάμαι το συνολικό κόστος αλλά νομίζω ότι είναι συνολικά 300.000 ευρώ, όλα με απευθείας αναθέσεις, ειδικά όταν βλέπεις επισκευές γεφυροπλάστιγγας βγάζεις συμπεράσματα», συμπλήρωσε.

Ο κ. Γεωργολόπουλος κατά αναφέρθηκε και εναντίον του δημάρχου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Τον χρησιμοποιεί ο δήμαρχος να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά κι αυτό το ρόλο παίζει. Είχε δίκαιο ο κ. Παπαγεωργίου. Ο κ. Αναγνώστου προσπαθεί να μην μας δίνει τον λόγο.

Ο λόγος στράφηκε προς τις εκλογές αλλά και τις στηρίξεις.

«Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά είναι όλα αξιόλογα πλην ενός. Δεν έγινε τίποτα στο δικό μου Δήμο, μονάχα 100 ευρώ για τη φασολάδα. Ήρθε ο δήμαρχος στο χωριό μου και είπε ότι έριξα 300 μέτρα άσφαλτο. Εγώ αν είμαι υποψήφιος θα στηρίξω τον κ. Γιάννη Σακελλαρίου, καθώς μιλάμε για έναν αξιόλογο άνθρωπο.», τόνισε ο κ. Γεωργολόπουλος ενώ στάθηκε κλήθηκε να απαντήσει και στο ερώτημα για το αν υπάρχει χώρος για τον κ. Αναγνώστου σε κάποιο συνδυασμό.

«Σε εμάς δεν έχει χώρο. Φέρνει γυρο-γυρο από όλους αλλά δεν υπάρχει χώρος», τόνισε μεταξύ των άλλων καταλήγοντας.

Από πλευράς οι απαντήσεις του κ. Αναγνώστου δόθηκαν μέσω της επιστολής που κοινοποίησε στα τοπικα ΜΜΕ και παρουσιάζεται και το «KPHNH LIVE».