Προσέχουν για να συνεχίσουν να προσφέρουν

Σε τεστ κορονοϊού από συνεργείο του ΕΟΔΥ υποβλήθηκαν 16 υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων

Μπορεί μέχρι και σήμερα ο νομός Τρικάλων να εμφανίζεται «καθαρός» στον πανελλαδικό χάρτη κρουσμάτων κορονοϊού, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχάζουμε, τόσο οι πολίτες, όσο και οι δημόσιες Αρχές.

Ως προς αυτό η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αποφάσισε να διεξάγει τεστ κορονοϊού για την προστασία των υπαλλήλων που εργάζονται στο χώρο αλλά και των αιρετών. Κι αυτό γιατί καθημερινά έρχονται σε επαφή με εκατοντάδες πολίτες που σπεύδουν να εξυπηρετηθούν.

Στόχος η προστασία της υγείας των εργαζόμενων και των οικογενειών τους, αλλά και την πρόληψη και την συγκεκριμενοποίηση των μέτρων προστασίας, καθώς επίσης την εξασφάλιση συνθηκών απρόσκοπτης προσφοράς των υπηρεσιών.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με επικεφαλής την γιατρό κ. Δήμητρα Νάτσινα, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, προκειμένου να πραγματοποιήσει δειγματοληπτικά τεστ για τον COVID – 19 (κορωνοϊός).

Η δειγματοληψία έγινε σε συνολικά 16 εργαζόμενους της Π.Ε. Τρικάλων.

Ο συγκεκριμένος έλεγχος γίνεται στα πλαίσια των δειγματοληπτικών ελέγχων που πραγματοποιεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στον Νομό μας.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων ευχαριστεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, το οποίο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, προέβη στη σημερινή δειγματοληψία.

KRINI LIVE