Προσκλητήριο ισχυροποίησης του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην Καλαμπάκα και τα Τρίκαλα περιόδευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όπου συναντήθηκε με φορείς και πολίτες

Κάλεσμα για ισχυροποίηση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στις εκλογές της 26ης Μαΐου απηύθυνε από τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η περιοδεία του προέδρου της ΝΔ άνοιξε το πρωί της Τετάρτης από την Καλαμπάκα πραγματοποίησε επισκέψεις και επαφές με αιρετούς και φορείς της περιοχής μεταξύ αυτών και του δημάρχου Μετεώρων κ. Χρήστου Σινάνη.

Λίγο αργότερα περιόδευσε στην αγορά και στα καφέ της πόλης όπου χαιρέτησε τους πολίτες και συνομίλησε μαζί τους.

«Το μήνυμα της ευρωκάλπης την 26 Μαΐου, πρέπει να είναι ένα μήνυμα πολύ ισχυρό. Όχι απλά ένα μήνυμα αποδοκιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ.», τόνισε μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος του κόμματος αναφερόμενος στις ευρωεκλογές.

Επόμενος σταθμός του Κυριάκου Μητσοτάκη τα Τρίκαλα και το δημαρχείο Τρικκαίων. Εκεί ξεναγήθηκε στο ControllRoom του Δημαρχείου Τρικάλων από τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου, περπάτησε στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, συνοδευόμενος από δεκάδες τοπικά στελέχη του κόμματος και πάρα πολύ κόσμο.

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη έκλεισε το μεσημέρι με εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη όπου συναντήθηκε με γυναίκες αναπτύσσοντας συζήτηση γύρω από τα προβλήματα.