Προσκλητήριο συμμετοχής στο Φεστιβάλ μελιού στην Αθήνα

Στόχος του φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου Ελληνικού μελιού, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης

Προσκλητήριο συμμετοχής στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού μελιού και προϊόντων μέλισσας που διοργανώνεται στην Αθήνα απευθύνει στους μελισσοκόμους η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Το 11ο Φεστιβάλ διοργανώνεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, στις 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στόχος του φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου Ελληνικού μελιού, και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, οργανώνεται διαγωνισμός Ελληνικού μελιού με απονομή μεταλλίων, από ομάδα του εργαστηρίου μελισσοκομίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αποτελούμενη από έμπειρους και καταξιωμένους γευσιγνώστες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία 305 (κ. Βλιώρας Χρήστος) & 311 (κ. Παπαθανασίου Στέφανος), του 3ου ορόφου της Π.Ε Τρικάλων, ή στα τηλέφωνα 2103610265 & 21036222059 (κ. Γρίλλια Αντωνία ή Καραγιάννη Χριστίνα).