Η προστασία και η φύλαξη των περιουσιών μας και των εκδηλώσεων ακούει στην «Tsiamantas Security»

Η εταιρία φύλαξης «Tsiamantas Security» προσφέρει άμεσες λύσεις για την προστασία της περιουσίας σας, κατοικιών, επιχειρήσεων, διαφόρου είδους κοινωνικών εκδηλώσεων, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο.

Κατά καιρούς ακόμη και στην περιοχή μας, οικίες που φιλοξενούσαν διαφόρου είδους εκδηλώσεις, κυρίως γάμους, έγιναν στόχος διαρρηκτών. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, επιτήδειοι, απέσπασαν κυρίως χρηματικά ποσά, τα οποία αποτέλεσαν τα δώρα των καλεσμένων στους νεόνυμφους.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ μετά τα τακτά περιστατικά κλοπών που σημειώθηκαν κατά καιρούς στην περιοχή μας, επιβάλλεται η φύλαξη των οικιών, για να προστατευτούν οι περιουσίες μας.

Κι αν αναρωτιέστε πως, φυσικά υπάρχει λύση που ακούει στην εταιρία φύλαξης «Tsiamantas Security».

Η εταιρία φύλαξης «Tsiamantas» προσφέρει άμεσες λύσεις για την προστασία της περιουσίας σας, κατοικιών, επιχειρήσεων, διαφόρου είδους κοινωνικών εκδηλώσεων, 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο.

Η εταιρία προσφέρει στατικές και περιπολούμενες φυλάξεις, άμεση επέμβαση, συνοδείες ασφάλειας, έλεγχος εισόδου – εξόδου κοινού, ειδικές φυλάξεις, γάμων, γιορτών, φεστιβάλ, συνεδρίων.

Πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα συστήματα ασφάλειας μεταξύ των οποίων, κλειστά κυκλώματα tv, συστήματα συναγερμού υψηλής ασφάλειας, περιμετρική ασφάλεια και συστήματα ζεύξης, ιδιόκτητο 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού εικόνας και ήχου, εγκατάσταση-υποστήριξη-συντήρηση ηλεκτρονικών συστημάτων.

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της επιχείρησης στην Οιχαλία επί της οδού δημοκρατίας και  επί της οδού 25 Μαρτίου 18 στα Τρίκαλα. Τηλέφωνο 2431071400.