«Προσύμφωνο των Πρεσπών και στρατηγική αλλαγή φάσης»

Εκδήλωση διοργανώνουν η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων και ο Σύλλογος Μετεώρων Λιθόπολις για το προσύμφωνο των Πρεσπών

«Προσύμφωνο των Πρεσπών και στρατηγική αλλαγή φάσης» είναι το θέμα της εκδήλωσης που θα υλοποιηθεί στις 7:30 της Παρασκευής στο Μουσείο Τσιτσάνη. Στην εκδήλωση που διοργανώνουν η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Τρικάλων και ο Σύλλογος Μετεώρων Λιθόπολις θα μιλήσει ο κ. Νίκος Λυγερός.

Ο ομιλητής θα αναλύσει για μια ακόμη φορά τους λόγους για το πόσο επιζήμιο είναι το προσύμφωνο των Πρεσπών για το Ελληνικό Έθνος, όπως επίσης και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ακυρωθεί οποιαδήποτε σχετική συμφωνία.

Σχετικά με την πορεία του ομιλητή αξίζει να αναφερθεί ότι είναι

Στρατηγικός Σύμβουλος και έχει υπάρξει καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών στην Ελλάδα, στο Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών, στα Πανεπιστήμια της Λυών, της Αθήνας, της Θράκης, στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης, στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο τμήμα Τμήμα Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Ως ερευνητής έχει ασχοληθεί με τους τομείς της άλγεβρας, της θεωρίας αριθμών και της συνδυαστικής. Ανήκει στις ομάδες των ερευνητών που ανακάλυψαν το 1998, δέκα πρώτους διαδοχικούς αριθμούς σε αριθμητική πρόοδο και το 2010 την έκτη λύση της εξίσωσης τ(p) = 0 (mod p)(εξίσωση του Ramanujan).