Πρόταξαν την ευαισθησία την κοινωνική προσφορά

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η παράδοση των υπολοίπων 750 ζευγαριών γαντιών στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, προσφορά του Θανάση Μεριβάκη και της παράταξής του

Στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας μεταφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης το υπολειπόμενο μέρος της παρτίδας των γαντιών που προσέφερε ο επικεφαλής της παράταξης «Μαζί δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» κ. Θανάσης Μεριβάκης και το σύνολο της παράταξής του.

Όπως είναι γνωστό η πρώτη παρτίδα 750 ζευγαριών γαντιών είχε παραδοθεί στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ενώ όπως είχε υπογραμμίσει ο κ. Μεριβάκης το υπόλοιπο μέρος των 750 ζευγαριών αναμενόταν για τις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε. Η δέσμευση αυτή του ιδίου και της παράταξης έγινε το πρωί της Τετάρτης πράξη, με την διάθεση του υλικού στη διεύθυνση της τοπικής νοσηλευτικής μονάδας.

«Νιώθω, τόσο εγώ ο ίδιος, όσο και το σύνολο της παράταξης μου, ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για την επίτευξη του στόχου που θέσαμε. Προσπαθήσαμε στο μέτρο του δυνατού να συμβάλουμε κι εμείς, όπως μπορούμε, για να βοηθήσουμε, -όπως άλλωστε πράττουν πανελλαδικά φορείς και συλλογικότητες-, το υγειονομικό προσωπικό στο έργο τους. Να τους προφυλάξουμε από τον κορονοϊό, μέσω της διάθεσης προστατευτικών υλικών που χρησιμοποιούν καθημερινά για την κλινική εξέταση των ασθενών. Σήμερα ολοκληρώσαμε την παράδοση των 1.500 ζευγαριών γαντιών, υλικό που δυσκολευτήκαμε να βρούμε καθώς αποτελεί δυσεύρετο είδος», σημείωσε ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας.

Ο ίδιος υπογράμμισε ότι αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν θα γίνει νέα προσπάθεια για την συγκέντρωση και δωρεά ανάλογων προστατευτικών υλικών.