Πρωτοπορεί στα αθλητικά δρώμενα για μια ακόμη αθλητική σεζόν ο «Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΣ»

Σε εξέλιξη οι εγγραφές σε Φαρκαδόνα και Τρίκαλα για την νέα αθλητική περίοδο που ξεκινά με το ενδιαφέρον να είναι συνεχώς αυξανόμενο από άτομα όλων των ηλικιών που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στις πολεμικές τέχνες

Πρόκειται για έναν Αθλητικό Σύλλογο που έχει προσφέρει στα μέγιστα στον τοπικό Αθλητισμό. Κοντά στους έμπειρους γυμναστές και προπονητές τους έχουν στηριχτεί αθλητικά εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας όλου του νομού, ταυτόχρονα και της Φαρκαδόνας. Όσο για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις των αθλητών του, είναι πολλές και αφορούν και αθλητές του Δήμου Φαρκαδόνας που αποτελούν κομμάτι της δύναμής του.

Οι συμμετοχές των αθλητών του Συλλόγου Θεσσαλικά, πανελλαδικά και διεθνή, πολλές, όπως και οι επιτυχίες που κατακτούν κάνοντας το Σύλλογο να κατέχει υψηλή θέση στα αθλητικά δρώμενα.

Η παραπάνω εισαγωγή σαφώς και σχετίζεται και τον Αθλητικό Σύλλογο «Θεσσαλός», ο οποίος αγκαλιάζεται από όλες τις ηλικίες που θέλουν να ασχοληθούν με τις πολεμικές τέχνες κι όχι μόνο. Οι πολεμικές τέχνες δεν στοχεύουν μονάχα στην εκγύμναση του σώματος αλλά και του πνεύματος. Μαχητικό άθλημα ή πολεμική τέχνη έχει άμεσα αποτελέσματα στην ψυχολογία του ασκούμενου. Φυσικά και ο σκοπός δεν είναι μόνο να γυμναστούμε μέσω αυτών, αλλά και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Τα άτομα που διδάσκουν μία πολεμική τέχνη, είναι άριστα στην διαχείριση της ψυχολογίας πλην του σώματος. Οι πολεμικές τέχνες δίνουν την δυνατότητα στον αθλούμενο για ένα υγιές lifestyle, για την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, για τη διαχείριση των συναισθημάτων και των σκέψεων, για τη φυσική κατάσταση και την υγεία και πολλά άλλα…

Ήδη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία των εγγραφών τόσο στα Τρίκαλα, όσο και στην περιοχή της Φαρκαδόνας.

Όπως είναι γνωστό ο Αθλητικός Σύλλογος «Θεσσαλός» λειτουργεί Γυμναστήρια στη Φαρκαδόνα επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα 9 και στα Τρίκαλα επί της οδού Ασκληπιού 3 (4ος Όροφος).

Σημειωτέον ότι ο Αθλητικός Σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, έχει πλούσια αγωνιστική δράση με διοργανώσεις αγώνων-σεμιναρίων και δραστηριοποιείται στα αθλήματα του Καράτε που πρόσφατα έγινε και Ολυμπιακό αγώνισμα, του Kick Boxing, του Box Savate και της αυτοάμυνας.

Λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες με υπεύθυνο προπονητή τον κ. Ευθύμιο Καραβίνο με εμπειρία 35 ετών στα μαχητικά Αθλήματα. Πληροφορίες-εγγραφές: Τηλέφωνα 6976453132.