Πρώτος τυχαίος έλεγχος στον δωρητή

Απίστευτο κι όμως αληθινό, ο πρώτος έλεγχος από το πλήρωμα του νέου περιπολικού του Α.Τ. Φαρκαδόνας έγινε τυχαία στον δωρητή κ. Κώστα Σαπουνά που κινούνταν στην περιοχή με την οικογένεια του με το δικό τους όχημα  

Την πρώτη του περιπολία πραγματοποίησε το νέο όχημα που προσέφερε στο Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας η οικογένεια του κ. Κώστα Σαπουνά. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΚΡΗΝΗ LIVE το πλήρωμα του υπερσύγχρονου περιπολικού αποφάσισε να πραγματοποιήσει οδικούς ελέγχους σε γνωστό σημείο της περιοχής, αλλά που να φανταστεί ότι ο πρώτος έλεγχος που θα πραγματοποιούσε το νέο όχημα, θα ήταν του δωρητή. Ίσως θα φάνταζε σε πολλούς απίθανο, ακόμη και στους αστυνομικούς. Συνέβη ωστόσο. Το πλήρωμα σταμάτησε τον δωρητή, και ως έκπληξη, αντιλαμβανόταν μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε, πως ο οδηγός που ήλεγχε και ήταν επιβιβασμένος με την οικογένειά του στο αυτοκίνητό τους, ήταν ο δωρητής.

Ο κ. Σαπουνάς καθόλα νόμιμος μιας και είχε στην κατοχή του όλα τα έγγραφα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πέραν από δωρητής θα υπήρχε και ο πρώτος που ελέγχθηκε από το πλήρωμα του νέου οχήματος.

Καλή αρχή λοιπόν και καλούς ελέγχους!!!