Πυρά Θωμά Θωμά προς τους απόντες της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Σε κείμενο του μεταφέρει την πικρία του, εκφράζοντας ταυτόχρονα τους φόβους του ότι όλοι αυτοί που σήμερα απουσιάζουν θα επιδιώξουν να είναι εκ νέου υποψήφιοι

Τη λύπη του για τα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Φαρκαδόνας και σχετίζονται με τις απουσίες δημοτικών συμβούλων από τις συνεδριάσεις του Σώματος μεταφέρει ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Θωμάς Θωμάς.

Με μια μικρή ανάρτηση σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και με αποστολή ενός κειμένου στην «ΚPHNHLIVE» ο κ. Θωμάς σχολιάζει τις απουσίες δημοτικών συμβούλων, εκτοξεύοντας τα πυρά του προς πάσα κατεύθυνση και συγκεκριμένα σε όσους απουσίαζαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου, που είχε ως συνέπεια να μην συγκεντρωθεί η επιθυμητή απαρτία. Σε μια συνεδρίαση, όπου σύμφωνα και με τον ίδιο χαρακτηριζόταν άκρως σημαντική, μιας και περιελάμβανε σημαντικά θέματα για τα οποία περιμένουν άμεσες αποφάσεις.

«Ειλικρινά λυπάμαι γι’ αυτό που συμβαίνει στο Δήμο Φαρκαδόνας. Με οποιεσδήποτε συνθήκες ο Δήμος πρέπει να έχει ροή λειτουργίας.», αναφέρει ο κ. Θωμάς για να συμπληρώσει:

Αυτοί που εξελέγησαν είναι υποχρεωμένοι να είναι παρόντες. Φοβάμαι δυστυχώς ότι αυτές οι ανοησίες θα συμβούν και στο μέλλον, διότι οι περισσότεροι απόντες θα επιδιώξουν να είναι εκ νέου υποψήφιοι, επιβαρύνοντας κατά αυτό το τρόπο τη θέση τους.».

Τέλος ο κ. Θωμάς καλεί όλους αυτούς να «παραιτηθούν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, απευθυνόμενος με σεβασμό προς όλους.