Σαφάρι ελέγχων από κλιμάκια του ΣΔΟΕ

Κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων «οργώνουν» κι αυτό το καλοκαίρι τους Θεσσαλικούς νομούς

Στην εντατικοποίηση των ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο, προχωρούν για ένα ακόμη καλοκαίρι τα κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και των κατά τόπους Εφοριών. Σκοπός η πάταξη της φοροδιαφυγής.

Τα κλιμάκια για ένα ακόμη καλοκαίρι πραγματοποιούν ήδη ελέγχους σε διάφορες περιοχές και της Θεσσαλίας, βάζοντας στο «στόχαστρο» ακόμη και πανηγύρια αλλά και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Μιας και ήδη σε αρκετά σημεία διοργανώνονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις κάθε βράδυ πλέον, με αποκορύφωμα τον Δεκαπενταύγουστο, στόχος των κλιμακίων του ΣΔΟΕ είναι να εντοπίσουν όσα περισσότερα φαινόμενα φοροδιαφυγής μπορούν και από εκεί και πέρα να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την επιβολή ποινών.

Έτσι λοιπόν πανηγύρια, γάμοι, βαφτίσεις, και κάθε είδους γλέντι μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αποτελέσουν αντικείμενο ελέγχου.

Το ίδιο συνέβη και πέρυσι, σε διάφορες περιοχές της χώρας, και καταγράφηκαν ακόμη και έλεγχοι σε γαμήλια γλέντια αλλά και σε φωτογράφους και εικονολήπτες που είχαν αναλάβει την κάλυψη των μυστηρίων, προκειμένου να εντοπιστούν τόσο φαινόμενα φοροδιαφυγής αλλά και μαύρης εργασίας