Σε αυτή τη δύσκολη μάχη οι Φαρκαδόνιοι δεν αισθάνονται μόνοι

Ο Μιχάλης Μπαγιώτης και 10 πρόεδροι χωριών της Φαρκαδόνας ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν άτομα που ζουν μόνα τους, ηλικιωμένους και ευπαθείς ομάδες

Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα μας κανείς δεν πρέπει να μείνει μόνος. Αντιθέτως όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προσπαθούμε να συμβάλουμε με τη σειρά μας, όσο μπορούμε και με όποιο τρόπο μπορούμε για να καταφέρουμε αύριο να είμαστε όλοι μαζί. Νικητές μετά από μια δύσκολη μάχη από ένα ύπουλο και αόρατο εχθρό που ήρθε να χτυπήσει όλη την ανθρωπότητα όλο το πλανήτη.

Αυτή η μεγάλη προσπάθεια μας θέλει όλους εδώ, δεν περισσεύει κανείς, αφήνουμε πίσω μας ότι μας χωρίζει και κοιτάμε αυτό που μας ενώνει. Κι αυτό που μας ενώνει αυτή τη στιγμή είναι η υποστήριξη και αλληλεγγύη. Κι αυτή την αλληλεγγύη έρχεται να προωθήσει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Με πρωτοβουλία του ο κ. Μπαγιώτης ήρθε να θέσει ένα «Νέο Ξεκίνημα» στην υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και των ηλικιωμένων που ζουν μόνοι τους. Χωρίς να θέλει να μειώσει το έργο των εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά να το ενισχύσει με την έμπρακτη υποστήριξη, ήρθε σε επικοινωνία με 10 προέδρους χωριών με τους οποίους από το πρωί της Πέμπτης ξεκινούν όλοι μαζί στα χωριά πρωτοβουλίες υποστήριξης των ηλικιωμένων και των ευπαθών ομάδων.

Ειδικότερα στην πρωτοβουλία του κ. Μπαγιώτη μετέχουν οι πρόεδροι:

Αχιλλέας Νίκου, Ταξιάρχες.

Βασίλης Κουτσοδήμος, Αχλαδοχώρι.

Ευανθία Κακαδιάρη, Γριζάνο.

Αλεξίου Βαγγέλης, Πετρωτό.

Γιάννης Βούλγαρης, Ζάρκο.

Άννα Γιαννακού, Πηνειάδα.

Βασίλης Θεοδώρου, Κεραμίδι.

Αθανάσιος Κοσμάς, Κλοκοτός.

Ευάγγελος Ζιώγκος, Γεωργανάδες.

Άρης Κωστόπουλος, Φανερωμένη.

Ο κ. Μπαγιώτης μαζί με την ομάδα και τους προέδρους αναμένεται σε καθημερινή βάσει να έρχονται σε επικοινωνία με ηλικιωμένους των χωριών και ευπαθείς ομάδες συνδημοτών, παρέχοντας κάθε φροντίδα, ώστε τα συγκεκριμένα άτομα να μην νιώθουν μόνοι αλλά ασφάλεια. Παράλληλα θα τους εφοδιάζουν με τα απαραίτητα ενώ αν χρειαστούν ιατρική βοήθεια και μεταφορά θα υπάρχει ομάδα που θα είναι σε ετοιμότητα.

«Από κοινού προχωράμε μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προσφέρουμε ελπίδα και κάθε δυνατή υποστήριξη σε άτομα που ζουν μόνα και αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είμαστε όλοι εδώ και απλώνουμε το χέρι βοήθειας», τόνισε ο κ. Μπαγιώτης.

KRINI LIVE