«Σε αυτή την μάχη δεν είστε μόνοι…είμαστε όλοι δίπλα σας»

Τις ευχές προς τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης, δανειζόμενος το απόφθεγμα του συγγραφέα Μανώλη Δουκίδη

Δανειζόμενος το απόφθεγμα του συγγραφέα Μανώλη Δουκίδη, που μιλά για την προσπάθεια που καταβάλει ο κάθε άνθρωπος για να κερδίσει μια δύσκολη μάχη, επιτυγχάνοντας τους στόχους του, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης, έρχεται να ευχηθεί στους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων του Δήμου Φαρκαδόνας, καλή επιτυχία στον πρώτο, επίσημο δύσκολο αγώνα της ζωής τους.

«Αυτό που μετράει δεν είναι η επιθυμία σου για να νικήσεις και να πετύχεις. Όλοι έχουν τέτοιες επιθυμίες. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητά σου να δουλέψεις σκληρά για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου να πετύχεις. (Μανώλης Δουκίδης)», αναφέρει μεταξύ των άλλων σε σχετικό μήνυμα ο κ. Κοκκινίδης.

Ο κ. Κοκκινίδης με αφορμή την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων εύχεται δύναμη και υπομονή στους υποψηφίους του Δήμου Φαρκαδόνας, όπως και στους υποψήφιους που έλκουν την καταγωγή τους από την περιοχή μας και διαμένουν σε άλλες περιοχές της χώρας.

«Σε λίγες ώρες ρίχνεστε στην μάχη των πανελλήνιων εξετάσεων. Όλοι μας νιώθουμε το άγχος σας. Όλοι νιώθουμε την αγωνία των γονιών σας, που όλα αυτά τα χρόνια, στην διάρκεια της προετοιμασίας σας, βρισκόταν στο πλευρό σας, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας την προσπάθειά σας.  Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειάζεται να οπλιστείται με δύναμη, υπομονή, επιμονή. Να ριχτείτε στην μάχη με ψυχραιμία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αυτή τη μάχη νικητές.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι σε αυτή την μάχη δεν είστε μόνοι. Είμαστε όλοι δίπλα σας.», συμπληρώνει στο ευχετήριο του.

KRINI LIVE