Σε ελέγχους στα συστήματα θέρμανσης και σωληνώσεις προχωρά ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Τρικάλων

Σε διαρκή ετοιμότητα ο πρόεδρος κ. Νίκος Βαλομανδρας και τα μέλη του Συνδέσμου για την αποκατάσταση τυχόν βλαβών σε σεισμόπληκτες περιοχές και σε όλο το νομό

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του προέδρου του Συνδέσμου Υδραυλικών νομού Τρικάλων κ. Νίκου Βαλομανδρα αλλά κι όλων των μελών μετά τους ισχυρούς σεισμούς και την μετασεισμική ακολουθία.

Τόσο ο πρόεδρος, όσο και τα μέλη του Συνδέσμου ξεκίνησαν στις σεισμόπληκτες περιοχές, αλλά και σε όλο το νομό ελέγχους στους καυστήρες και στις εγκαταστάσεις θέρμανσης, αερίου, υγραερίου, πετρελαίου κ.α. προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα και βλάβες, για την αποκατάστασή τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα και προσοχή δόθηκε στις εγκαταστάσεις υγραερίου, το οποίο τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιείται για την θέρμανση οικιών και επιχειρήσεων. Από τους ελέγχους δεν προέκυψαν βλάβες, όπως δήλωσε και ο κ. Βαλομανδρας.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να συστήσει προσοχή, και σε περίπτωση βλαβών να απευθύνεται σε πιστοποιημένους υδραυλικούς για την οποία αποκατάσταση. Έντονο ενδιαφέρον και από τεχνικούς που δεν παύουν να ενδιαφέρονται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.