Σε εξέλιξη η ΕΔΕ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Με αφορμή αναφορές σε ραδιόφωνα και δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες για δήθεν γεγονότα που φέρονται να έλαβαν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ο Διοικητής αυτού Κώστας Γρηγορίου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ΕΔΕ του νοσοκομείου Τρικάλων για τα δήθεν γεγονότα που φέρονται να έλαβαν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και είτε αναρτήθηκαν, είτε σχολιάστηκαν σε τοπικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με αναρτήσεις και σχολιασμούς ζευγάρι εργαζομένων του ΓΝΤ φερόταν ότι ήρθαν σε επαφή στη διάρκεια της βάρδιας εργασίας σε χώρο εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Με αφορμή αναφορές σε ραδιόφωνα και δημοσιεύματα σε τοπικές ιστοσελίδες για δήθεν γεγονότα που φέρονται να έλαβαν χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, ο Διοικητής αυτού Κώστας Γρηγορίου έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Μεσούσης της ΕΔΕ και λόγω του γεγονότος ότι η σχετική «είδηση» έχει αναπαραχθεί σε διάφορα ΜΜΕ πανελλήνιας εμβέλειας με τίτλους ιδιαιτέρως προσβλητικούς για τη φήμη του Νοσοκομείου και κυρίως για τους εργαζόμενους σ’ αυτό, η διοίκηση του νοσοκομείου υποχρεώθηκε να ενημερώσει για το εξής:

Η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων δεν επιβεβαιώνει τα περί «εισβολής αστυνομικών» στους χώρους του Νοσοκομείου και όσα άλλα «δήθεν» συνέβησαν κατά τα δημοσιεύματα. Με το πέρας της ΕΔΕ, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, θα υπάρξει λεπτομερής ενημέρωση για την όλη υπόθεση, η οποία μέχρι τώρα περιορίζεται σε «φήμες και διαδόσεις».

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου πάντως επιφυλάσσεται για την προάσπιση της τιμής και υπόληψης των εργαζομένων σε αυτό.

KRINI LIVE