Σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας πραγματοποιήθηκε η μύρωση της πανσέπτου εικόνος της Παναγίας Οδηγήτριας της Γλινιώτισας.

Την περασμένη Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 μυρώθηκε η Πάνσεπτος εικόνα της Παναγίας Οδηγήτριας της Γλινιώτισας στον Ιερό ναό των Αγ Αναργύρων Γλίνους παραμονή της ημέρας που πανηγυρίζει η ομώνυμος κοινότητα μέσα σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας.  Την ευθύνη της όλης οργάνωσης είχε ο δραστήριος εφημέριος  του χωριού π. Σπυρίδων.

Την εικόνα μετέφερε στο ναό και παραστάθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής ένστολη ομάδα του Λαογραφικού συλλόγου Φανερωμένης με Φουστανελοφόρους και Καραγκούνες υπο την οδηγία του κ. Αντώνη Παπαμιχαήλ. την αγία εικόνα μύρωσε ο π. Παρθένιος ενώ ομάδα ιερέων  εφημέριων   των γειτονικών χωριών ιερούργησε στην συγκεκριμένη για αυτές τις περιπτώσεις ιερά ακολουθία. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εφημέριοι των χωριών: Νομής π. Βάλλας, του Ριζαριού, του Λόγγου και του Κλοκωτού ο π. Απόστολος που έλκει την καταγωγή του από την κοινότητα Γλίνους. 

Οι κάτοικοι της κοινότητας τίμησαν δεόντως την παναγία οδηγό τους ενώ πλήθος πιστών από τα γειτονικά χωριά και όχι μόνο προσέτρεξαν στη χάρη της και παρακολούθησαν την τελετή. Μετά τον εσπερινό ακολούθησε αρτοκλασία στον αύλειο  χώρο του ναού. Τις εκδηλώσεις τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Βασίλης Κρανιάς. 

Ο οικοδεσπότης εφημέριος π. Σπυρίδων ευχαρίστησε ολόψυχα τους συλλειτουργούς του  καθώς και το Σύλλογο ΘΕΡΙΣΤΑΔΕΣ που συνόδευσαν την εικόνα με την εντυπωσιακή παρουσία τους.