Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στη 16χρονη Μαρία

Γονείς, αδέλφια, συγγενείς και συμμαθητές αποχαιρέτησαν την άτυχη κοπέλα το απόγευμα της Παρασκευής

Ράγισαν κι οι πέτρες το απόγευμα της Παρασκευής όπου γονείς, αδέλφια, συγγενείς και φίλοι προσήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας για να πουν το στερνό αντίο στην άτυχη 16χρονη, που εντοπίστηκε νεκρή στο λόγο των Τρικάλων, μπροστά από την είσοδο της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία.

Η σορός της άτυχης κοπέλας μεταφέρθηκε στις 6 το απόγευμα με ένα λευκό φέρετρο στολισμένο με λουλούδια. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της κοπέλας, τα αδέλφια και οι συγγενείς της, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ τη χαμογελαστή Μαρία. Που δεν θα ξανά αγκαλιάσουν το αγγελούδι τους, το οποίο είχε στολιστεί με ένα λευκό νυφικό. Ο σπαραγμός της μάνας βαρύς που ήταν πεσμένη πάνω από το φέρετρο, φιλώντας το παιδί της, αποχαιρετώντας για πάντα μιας και δεν θα ξανά επιστρέψει ποτέ στην αγκαλιά της.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας τελέστηκε στις 6:30 το απόγευμα της Παρασκευής μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής που διεξήχθη στην Λάρισα, από τον ιατροδικαστή αλλά και τον ειδικό σύμβουλο που όρισε η οικογένεια.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής το κορίτσι φέρεται «να έφερε βαρύτατα τραύματα στο κρανίο και στην θωρακική χώρα, συμβατές με πτώση εξ’ ύψους».

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής, ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας έφτασε στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, όπου βρέθηκε νεκρή. Παρόντες στο χώρο, ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Σαμαρτζής και μέλη της οικογένειας της άτυχης κοπέλας. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας επέμεναν ότι είναι αδύνατον να ανέβηκε μόνο του το κορίτσι από τη σκαλωσιά στην οροφή της εκκλησίας, να ισορροπήσει στον τοίχο για να φτάσει να πέσει στην άλλη πλευρά.

Η έρευνα συνεχίζεται, αφού αναμένεται η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να διαπιστωθούν οι τελευταίες συνομιλίες, λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της.

Ταυτόχρονα, θα ερευνηθούν οι συνομιλίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να σχηματισθεί η πλήρη εικόνα που θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα στο γιατί και το πώς κατέληξε νεκρή η άτυχη κοπέλα. 

KRINI LIVE