Σε λευκό και παγωμένο φόντο βρίσκονται τα χωριά της Φαρκαδόνας

Ο φωτογραφικός φακός του «ΚΡΗΝΗ LIVE» περιηγήθηκε στα χωριά του Δήμου μας, αποθανατίζοντας όμορφα και λευκά τοπία που τα συναντούμε ελάχιστες φορές

Το λευκό τοπίο που διαμορφώνεται από το βράδυ της Παρασκευής σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας συνεχίζει να κεντρίζει την προσοχή και τα βλέμματα του κόσμου. Ο φακός μας περιηγήθηκε στα χωριά του Δήμου μας, αποθανατίζοντας όμορφα και λευκά τοπία που τα συναντούμε ελάχιστες φορές.

Μικροί και μεγάλοι από το πρωί του Σαββάτου απολαμβάνουν το χιόνι, αν και οι θερμοκρασίες που επικρατούν είναι αποτρεπτικές για βόλτες και περιηγήσεις.

Σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας η χιονόπτωση πέραν των όμορφων εικόνων, ίσως από τις επόμενες ώρες να δημιουργήσει ενδεχομένως προβλήματα. Το χιόνι νωρίς το πρώι του Σαββάτου ήταν παγωμένο, ενώ αρκετοί δρόμοι εντός των οικισμών, ειχαν μετατραπεί σε παγοδρόμια.

Ο παγετός σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα κάτι που θα δυσκολέψει την άμεση απομάκρυνση του χιονιού. Από πλευράς του πάντως ο Δήμος Φαρκαδόνας θα συνεχίσει να εποπτεύει το οδικό δίκτυο προκειμένου να απομακρύνει τυχόν προβλήματα.