Σε σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας περιοδεύει η αντιδήμαρχος Ειρήνη Κακαϊτσα

Κατά τις επιτόπιες επισκέψεις της αντιδημάρχου σε σχολεία της περιοχής, διαπιστώθηκε από την ίδια ότι δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο η πλειονότητα αυτών είχε διευθετηθεί

Σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φαρκαδόνας περιοδεύει τις τελευταίες ημέρες η αρμόδια αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Φαρκαδόνας κα Ειρήνη Κακαϊτσα.

Στο πλαίσιο της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η αντιδήμαρχος Παιδείας, σε συνεννόηση με τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή, επισκέπτεται σχολικές μονάδες του Δήμου προκειμένου να συζητήσει με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται σήμερα στις σχολικές μονάδες προκειμένου αυτά να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» κατά τις επιτόπιες επισκέψεις της αντιδημάρχου σε σχολεία της περιοχής, διαπιστώθηκε από την ίδια ότι δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα. Η πλειονότητα των προβλημάτων που είχαν καταγραφεί τους προηγούμενες μήνες, εξαιτίας και των σεισμών αντιμετωπίστηκαν μέσα στο καλοκαίρι, καθώς η αποκατάσταση των όποιων ζημιών είχαν παρουσιαστεί διευθετήθηκαν από την εργοληπτική εταιρία που είχε αναλάβει το έργο στις σχολικές μονάδες. Σαφώς τα όποια προβλήματα κυριαρχούν σήμερα, είναι άμεσα αντιμετωπίσιμα, σύμφωνα με την κα Κακαϊτσα, καθώς το μέγεθος τους χαρακτηρίζεται μικρό.

Κατά τις επισκέψεις η κα Κακαϊτσα, ενημερώνεται από τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές σε θέματα που σχετίζονται με την πανδημία και τα μέτρα που λαμβάνονται ώστε να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος διασποράς.

Όπως σημείωσε τόσο ο ίδια, όσο και ο Δήμος Φαρκαδόνας, βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάθε ζήτημα που τυχόν προκύψει.

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και κατ΄ επέκταση η Αντιδημαρχία Παιδείας, από τις αρχές Σεπτέμβρη με την επιστροφή των εκπαιδευτικών στα σχολεία για την έναρξη του νέου σχολικού έτους έλαβαν όλα τα μέτρα και φρόντισαν ώστε τα σχολεία να προμηθευτούν με τα αναγκαία είδη προκειμένου να προστατευτεί η υγεία και η ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η κα Κακαϊτσα, υπογράμμισε ότι η ίδια αλλά και ο δήμαρχος Φαρκαδόνας βρίσκονται σε συχνή επαφή με τους διευθυντές, ευχόμενη η σχολική χρονιά να κυλίσει ομαλά και δια ζώσης για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Φωτογραφία από την επίσκεψη της αντιδημάρχου στο γυμνάσιο Οιχαλίας και τη συνάντηση με τον διευθυντή κ. Ζαϊράκη Δημήτρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *