Σε σημαντική τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο Θανάσης Λιούτας

Κατά τη διάρκεια αυτής ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ τοποθετήθηκε στο ερώτημα εάν η πανδημία του Κορωνοϊού έρχεται να αλλάξει τις ηθικές μας αξίες και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής

Στην πρώτη τηλεδιάσκεψη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Θανάσης Λιούτας.

Στην πρώτη τηλεδιάσκεψη της Πολιτικής Επιτροπής, τέθηκε το ερώτημα εάν η πανδημία του Κορωνοϊού έρχεται να αλλάξει τις ηθικές μας αξίες και τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής. Τη συζήτηση συντόνισαν, ο Γραμματέας κ. Γιώργος Στεργίου και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Τάσος Γαϊτάνης.

Οι εισηγητές, αρμόδιοι επιστήμονες, κα Έφη Βαγενά και κ. Μανώλης Δερμιτζάκης, «έφεραν» στο τραπέζι της συζήτησης τη γνώση τους και την εκτίμησή τους για τις μελλοντικές εξελίξεις. Ο σημαντικός ρόλος του πολιτικού και της πολιτικής στη νέα εποχή επίσης συζητήθηκε εκτενώς, θέμα που οδήγησε σε ζωντανές τοποθετήσεις.

Από την πλευρά του ο κ. Λιούτας χαιρέτισε την εκδήλωση, υπογραμμίζοντας ότι η σημασία τέτοιων διασκέψεων και συζητήσεων αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντική, ιδιαιτέρως για να ερχόμαστε σε επαφή με την άρτια επιστημονική γνώση, η οποία ήδη περιγράφει και ακόμη περισσότερο θα το κάνει στο μέλλον, τον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφωθούν τα πράγματα και τελικά οι ζωές μας.