«Σήκωσε την καλαπιά» για το Δήμο Φαρκαδόνας ο Γιάννης Σακελλαρίου

Πυκνώνουν τα αυτοδιοικητικά σενάρια που θέλουν τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας να ηγείται συνδυασμού στις εκλογές του 2019

«Σήκωσε την καλαπιά» μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, κ. Γιάννης Σακελαρίου αναφορικά με το θέμα της υποψηφιότητάς του, να ηγηθεί συγκεκριμένα, συνδυασμού, διεκδικώντας το δημαρχιακό θώκο. Για τους γνώστες της έκφρασης «Σήκωσε την καλαπιά», ευρέως διαδεδομένη στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας, ο κ. Σακελαρίου φέρεται να είπε το ναι, φλερτάροντας με την ιδέα της καθόδου στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ωστόσο σήμερα ο ίδιος αναμένει την τροποποίηση του νόμου του «Κλεισθένη» και ειδικότερα με την διάταξη εκείνη που αφορά την υποψηφιότητα των δημοσίων υπαλλήλων που κατέχουν επιτελικές θέσεις. Σε περίπτωση που υπάρξει τροποποίηση του νόμου η κάθοδος του κ. Σακελλαρίου θεωρείται κάτι περισσότερο από βέβαιη, μιας και ίδιος το τελευταίο διάστημα δέχεται ισχυρές πιέσεις για να διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο Φαρκαδόνας.

Κι αυτό γιατί ο ίδιος θεωρείται για πολλούς ένας αξιόλογος αυτοδιοικητικός, ο οποίος είχε θητεύσει προ ετών στο πρώτο και δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, ως πρόεδρος της τότε κοινότητας Οιχαλίας, ως δήμαρχος κι ως πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Τρικάλων επί νομαρχίας Ηλία Βλαχογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σακελλαρίου βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με φίλους αλλά και απλούς δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας, οι οποίοι τον καλούν να κατέλθει τις εκλογές, δημιουργώντας ένα νικηφόρο συνδυασμό στις εκλογές του 2019.

Ο κ. Σακελλαρίου με τον δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτσευσης του δήμου Φαρκαδόνας και Διευθυντή Παθολογίας του ΚΥΦ κ. Ανδρέα Παπαγεωργίου