Σήμερα Δευτέρα του Πάσχα η επίσημη πρώτη του Γιάννη Σακελλαρίου στη Φαρκαδόνα

Στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στην έδρα του Δήμου, στην κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας

Η πρώτη συγκέντρωση του υποψηφίου δημάρχου κ. Γιάννη Σακελλαρίου, ο οποίος επιστρέφει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επικεφαλής ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου και ενός συνδυασμού με «Νέα Πνοή Δημιουργίας»,  μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις ημέρες του Πάσχα στο δήμο Φαρκαδόνας.

Ο κ. Σακελλαρίου αύριο Δευτέρα του Πάσχα στις 8.30 το βράδυ, στο κέντρο του δήμου και την κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας θα παρουσιάσει τους βασικούς στόχους και τις αρχές του συνδυασμού του, το  όραμα «ανάπτυξης-ευημερίας – ποιότητας ζωής στον Δήμο» και το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων συμβούλων που θα συμπορευθούν μαζί στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος προσκαλεί όλους «όσους μοιράζονται μαζί μου την αγάπη και το ενδιαφέρον για το παρόν και το μέλλον του τόπου να προσέλθουν στην ανοιχτή συγκέντρωση και να συμμετέχουν στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για έναν Δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο, κοντά στους δημότες του».

«Σε αυτή την νέα διαδρομή πρωταγωνιστές είστε εσείς οι Πολίτες και σας προσκαλώ σε αυτή την ανοιχτή συγκέντρωση για να εδραιώσουμε μια Νέα Εποχή στη σχέση Δημότη και  Δήμου» αναφέρει στο κάλεσμά του ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικέφαλής του συνδυασμού «Νέα Πνοή Δημιουργίας» κ.Γιάννης Σακελλαρίου.

Πηγή:oichalianews.gr