Σκέτη απόλαυση το κρασί του Κώστα Κοκκινίδη

Βγήκε στον τρύγο ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κοκκινίδης για να παράξει το κρασί της χρονιάς για την οικογένειά του, για τους συγγενείς και τους φίλους του

Εκτός από τις άριστες διοικητικές και διευθυντικές ικανότητες, όπως επίσης και την αυτοδιοικητική εμπειρία, κατέχει πλούτο γνώσεων και στην αμπελουργία. Και φαίνεται ξεκάθαρα, αν επισκεφτεί κανείς το αμπέλι που καλλιεργεί στην περιοχή του Γριζάνου.

Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο Φαρκαδόνας και διευθυντή της εταιρίας Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής στο Γριζάνο κ. Κώστα Κοκκινίδη.

Σεπτέμβριος ο μήνας λοιπόν του τρύγου και ο Κώστας Κοκκινίδης, έχοντας στο πλευρό του καλούς φίλους έσπευσε να τρυγήσει τα σταφύλια. Παραδοσιακά πάντα, παράγοντας το κρασί του, που αποτελεί σκέτη απόλαυση.

Με παραδοσιακό και βιολογικό τρόπο, όπως ανέφερε και ο ίδιος παράγεται το κράσακι, φυσικά όχι για πούλημα αλλά για την οικογένεια του, για τους συγγενείς και τους καλούς φίλους.

Για την συντροφιά θα πούμε εμείς μιας και το κρασί, το άκρος παραδοσιακό ελληνικό προϊόν είναι για όλες τις περιστάσεις της καθημερινότητας μας.