Σκληρή κριτική του Θανάση Μεριβάκη στη δημοτική Αρχή

«Αυτό που οφείλει να πράξει στην παρούσα φάση η δημοτική Αρχή είναι να καθίσει να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου, και με τα έργα που τους αφήσαμε «προίκα», δήλωσε στη Λέσχη 97,6 ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας

Σκληρή κριτική απέναντι στην δημοτική Αρχή εξαπολύει ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης. Ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας μιλώντας την Παρασκευή στο Ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 και στον συνάδελφο Χριστόφορο Παπαθανασίου, κατηγόρησε ανοιχτά την δημοτική Αρχή, προτρέποντας να ασχοληθεί πλέον ανοιχτά με τα προβλήματα του Δήμου και να επιδιώξει λύσεις. Ο ίδιος στάθηκε και στην πολύμηνη απουσία του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου, αλλά και στα σενάρια που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα, περί παραίτησης και διαδοχής.

Ουσιαστικά οι φωνές κριτικής που δέχεται η δημοτική Αρχή Σακελλαρίου αυξάνονται το τελευταίο διάστημα, καθώς αρκετοί αιρετοί της Φαρκαδόνας, έρχονται δημόσια να καυτηριάσουν την επικρατούσα κατάσταση, μιλώντας δημόσια. Προσφάτως στα όσα συμβαίνουν στο Δήμο Φαρκαδόνας αναφέρθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης, ο οποίος με τη σειρά του ήρθε να ασκήσει έντονη κριτική.

«Αυτό που οφείλει να πράξει στην παρούσα φάση η δημοτική Αρχή είναι να καθίσει να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου, και με τα έργα που τους αφήσαμε «προίκα». Ενώ παραδείγματος χάρη το πρόγραμμα «Τρίτσης» αυτή τη στιγμή μοιράζει δισεκατομμύρια, αντί να καταρτίσουν ένα σχέδιο, καταθέτοντας προτάσεις, αυτοί ασχολούνται και αναλώνονται τι θα γίνει με τον δήμαρχο, και ποιος θα είναι ο μελλοντικός δήμαρχος… Και ενώ τον δήμαρχο πρέπει να τον στηρίξουνε και να εργάζονται για το καλό του Δήμου, ένα-δυο άτομα έχουν κάνει φατρίες και κλίκες για το ποιος θα είναι ο μελλοντικός δήμαρχος σε περίπτωση που παραιτηθεί ο κ. Σακελλαρίου.», τόνισε ο κ. Μεριβάκης μιλώντας με τον κ. Χριστόφορο Παπαθανασίου.

Ο πρώην Μεριβάκης μίλησε για πρόσωπα που παράγουν έργο στο Δήμο Φαρκαδόνας ενώ καυτηρίασε τη στάση κι άλλων προσώπων που προάγουν το ατομικό συμφέρον.

«Υπάρχουν αυτή τη στιγμή αντιδήμαρχοι που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ άλλοι σκέφτονται μόνο σε τι θα ωφεληθούν οι ίδιοι. Για τον αντιδήμαρχο καθαριότητας τον Κ. Σπύρο Αγναντή ακούω τα καλύτερα από τους προέδρους όλων των χωριών.», πρόσθεσε για να επικεντρωθεί στο έργο που άφησε ο ίδιος στο Δήμο Φαρκαδόνας και η προηγούμενη δημοτική Αρχή. 

«Έχουμε αφήσει έργα 9 εκατομμυρίων ως παρακαταθήκη, πρέπει να τα εκτελέσει η δημοτική αρχή για το καλό των δημοτών. Εμείς από τη πλευρά μας, ως αντιπολίτευση ότι είναι σωστό θα το στηρίξουμε, αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας.».