Σοκ στο Μεγαλοχώρι από τη δολοφονία 45χρονης γυναίκας

Φερόμενος ως δράστης, που συνελήφθη και κρατείται την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ο 52χρονος σύζυγός της, που της προκάλεσε θανάσιμα τραύματα με μαχαίρι

Η μικρή κοινωνία του Μεγαλοχωρίου Τρικάλων βρέθηκε αντιμέτωπη το απόγευμα της Δευτέρας με ένα νέο δυσάρεστο συμβάν. Σχεδόν 10 μήνες μετά την ανθρωποκτονία με θύτη και θύμα δυο αδέλφια, ένα νέο φονικό ήρθε να συμβεί στον ίδιο χωριό, συνταράσσοντας την μικρή και ήσυχη κοινωνία του Μεγαλοχωρίου.

Αυτή τη φορά θύτης ένας άνδρας 52 περίπου χρόνων και θύμα η σύζυγός του περίπου 45 χρόνων.

Το ζευγάρι δεν καταγόταν από το Μεγαλοχώρι, διέμενε ωστόσο εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα μιας και η γυναίκα εργαζόταν σε νοσοκομείο της Λάρισας ενώ ο σύζυγός της απασχολούνταν ως υπάλληλος σε εταιρία οικοδομικών υλικών σε μεγάλο δημοτικό διαμέρισμα της Δημοτικής Ενότητας Κόζιακα, όπου και έλκει την καταγωγή του.

Ο 55χρονος άνδρας νωρίς του απογεύματος της Δευτέρας ανήμερα της γιορτής του χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια, φέρεται πως προκάλεσε τραύματα με μαχαίρι στην σύζυγό του, κάποια από τα οποία στάθηκαν μοιραία, αφαιρώντας τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβάν συνέβη νωρίς του απογεύματος της Δευτέρας. Ο 52χρονος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την σύζυγό του, μητέρα 3 παιδιών, ενός 21χρονου κοριτσιού, μιας μαθήτριας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 14 ετών κι ενός αγοριού περίπου 4 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες γείτονες δεν άκουσαν κάποιο καυγά μεταξύ του ζευγαριού, το γεγονός του συμβάντος φέρεται πως μετέφερε σε γείτονες το ανήλικο παιδί της οικογένειας που βρισκόταν στο σπίτι. Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι γείτονες μπροστά στην έκκληση για βοήθεια του παιδιού, έσπευσαν και αντίκρισαν το θύμα αιμόφυρτο εντός της οικίας που διέμεναν.

Στο σημείο του συμβάντος κλήθηκε η Αστυνομία, ιατροδικαστής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που βρέθηκαν σ’ ένα σοκαρίστικό θέαμα, με την γυναίκα να κείτεται νεκρή εντός της οικίας από τα χέρια του φερόμενου, ως δράστη συζύγου.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.