Σωστός τζέντλεμαν ο νεοφώτιστος Βασίλης

1-710x390.jpg

Βαπτίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου Πετρωτού το βρέφος του ζευγαριού Σωτηρίου Μπακάλη και Μαρίας Αλεξανδρή

Ευδιάθετος και χαμογελαστός, σωστός τζέντλεμαν θα ισχυριζόταν κανείς, προσήλθε στο πρώτο κοσμικό γεγονός της ζωής του, στα χέρια των γονιών του. Που να περπατά σκέφτηκε αφού υπήρχε λύση κι αυτή την του πρόσφερε απλόχερα ο μπαμπάς του Σωτήρης Μπακάλης και η μαμά του Μαρία Αλεξανδρή. Αρχικά έριχνε κρυφές ματιές στις καλεσμένες του, σαν σωστός άνδρας. Ωστόσο δεν άργησε να δακρύσει κι αυτός, όπως και πολλοί άνδρες που βουτούν επίσημα στα νερά της κολυμπήθρας. Και παρόλο που ήταν εξοικειωμένος με τους νονούς του Μάριο Ιακωβή και Δέσποινα Γκούμα, που διατηρούν χρόνιες φιλικές σχέσεις με τους γονείς του, τελικά τους ζόρισε όταν ήρθαν να τον αλείψουν με το λαδάκι της βάπτισης. Κι όλα αυτά διήρκησαν για πολύ λίγο μιας και ο νεοφώτιστος Βασίλης, είχε να καυχηθεί και για το ντεκόρ το οποίο επιμελήθηκε η Χρυσάνθη Μπακλαβά, υπεύθυνη του Ανθοπωλείου – Είδη Δώρων Κατερίνα στο Γριζάνο. Η κα Μπακλαβά φρόντισε να στολίσει το τοπίο στα χρώματα του Παναθηναϊκού μιας και ο νονός του νεοφώτιστου είναι δηλωμένος Βάζελος κι αυτό ποθεί τα επόμενα χρόνια και για το βαφτιστήρι του.   

Οι γονείς λίγο αργότερα παρέθεσαν γεύμα στους καλεσμένους στο κατάστημα Ζαχόπουλος λαμβάνοντας τις ευχές από τους φίλους και συγγενείς τους.

Να ζήσει ο νεοφώτιστος Βασίλης και να είναι τυχερός και υγιής στη ζωή του.

KRINI LIVE

perifereia.gif