Στα άκρα η κόντρα Ηλία Καραμάνου και Δημήτρη Χαντζή

Μια ανάρτηση του αντιδημάρχου Φαρκαδόνας, που φωτογραφίζει πολλά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων τον Δημήτρη Χαντζή, τον Γιάννη Γεωργολόπουλο, προκάλεσε αναταραχή στο τοπικό προεκλογικό σκηνικό που ανάβει φωτιές  

Με ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν η πολιτική, προεκλογική κόντρα στο Δήμο Φαρκαδόνας εντείνεται και σύμφωνα με τα λεγόμενα και τα γραφόμενα ξεπερνά τα όρια. Πρωταγωνιστές στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού-Αθλητισμού και Κοινωνικών Θεμάτων κ. Ηλίας Καραμάνος και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας και πρώην δήμαρχος Πελινναίων κ. Δημήτρης Χαντζής.

Αφορμή για την πολιτική κόντρα αποτέλεσε μια ανάρτηση η οποία δημοσιεύεται και στην Τρικαλινή ηλεκτρονική εφημερίδα  (Trikkipress.gr) στην οποία ο κ. Καραμάνος χωρίς να ονοματίζει, αναφέρεται σε πρόσωπα και καταστάσεις,  φωτογραφίζοντας την πορεία των κ.κ. Δημήτρη Χαντζή και Γιάννη Γεωργολόπολου, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς. Ο κ. Καραμάνος δεν έμεινε στα συγκεκριμένα πρόσωπα, αναφέρεται και σε υποψηφιότητα συγκεκριμένου υποψηφίου δημάρχου που φέρεται να υποστηρίζουν οι επί σειρά ετών αυτοδιοικητικοί και ανακοίνωσαν δημόσια σε εμφανίσεις τους σε τοπικά ΜΜΕ όπως παράλληλα και σε άλλα πρόσωπα, εξαπολύοντας δριμύ κατηγορώ  για τις κινήσεις τους.

Οι αναρτήσεις προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του κ. Δημήτρη Χαντζή, ο οποίος και εμφανίζεται θιγμένος, ερχόμενος να αντικρούσει τα βέλη. Κι ο ίδιος απαντά με σκληρό τρόπο στον κ. Καραμάνο, όπως φυσικά εκτοξεύει τα βέλη και κατά του συνδυασμού που συμμετέχει ο κ. αντιδήμαρχος. Τον κατηγορεί ευθέως για τις πολιτικές του επιλογές, για την συμμετοχή στο συνδυασμό της σημερινής πλειοψηφίας καθώς επίσης και για την κεντρική εκδήλωση που διοργανώθηκε την Κυριακή.

Οι πολιτικές κόντρες βρίσκονται σε εξέλιξη και θα ενταθούν όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές.