Στα βιβλιοπωλεία το νέο βιβλίο του Χρήστου Γκίμτσα

Στις 360 σελίδες του βιβλίου «Μετά την Έλλη» ξεδιπλώνεται η ιστορία ενός ανθρώπου, εγγονού πολιτικών προσφύγων, που ξεκινά από τα βάθη της Σιβηρίας, εργάζεται ως επιτυχημένος μηχανικός με έδρα το Μιλάνο και έρχεται συχνά στην Αθήνα

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Κύφαντα το νέο βιβλίο του Τρικαλινού συγγραφέα, γιατρού, Χρήστου Γκίμτσα. Το βιβλίο τιτλοφορείται «Μετά την Έλλη» και διατίθεται στην τιμή των 13 ευρώ.

Στις 360 σελίδες του βιβλίου ξεδιπλώνεται η ιστορία ενός ανθρώπου, εγγονού πολιτικών προσφύγων, που ξεκινά από τα βάθη της Σιβηρίας, εργάζεται ως επιτυχημένος μηχανικός με έδρα το Μιλάνο και έρχεται συχνά στην Αθήνα. Μετά από τραγικά γεγονότα και δολοφονίες αγαπημένων του προσώπων θέτει κάποια στιγμή, ως σκοπό της ζωής του, την απόδοση δικαιοσύνης. Μιας δικαιοσύνης όμως στα δικά του μέτρα που είχε μέσα της την εκδίκηση και το θάνατο. Μια σύγχρονη αρχαία τραγωδία με αστυνομική πλοκή.

Για το βιβλίο έχουν μιλήσει ο Αλέξανδρος Ζαούτσος, δημοσιογράφος, Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, ηθοποιός- μουσικός και Θύμιος Λώλης, δημοσιογράφος–συγγραφέας.

«Η ολοκλήρωση της ανάγνωσης ενός βιβλίου, συναντά την ευδαιμονία της γραφής και ο Χρήστος Γκίμτσας την προσφέρει απλόχερα με το βιβλίο του “Μετά την Έλλη”, μέσα από ήρωες που η ζωή τους αποκαλύπτεται σελίδα με σελίδα, σε όλη την τραγικότητά της.», σχολίασε ο κ. Αλέξανδρος Ζαούτσος, δημοσιογράφος.

«Στο βιβλίο “Μετά την Έλλη”, εμπεριέχεται η ζωή ενός ανθρώπου όπως αυτή κύλησε από την μία άκρη της γης στην άλλη, δοσμένη με κινηματογραφική ακρίβεια, για να καταλήξει σε ένα ανελέητο τέλος. Σ’ αυτό το βιβλίο ενυπάρχει κάτι από αρχαία ελληνική τραγωδία, όπου ο ήρωας παλεύει με την μοίρα του, για να χάσει στο τέλος.», ανέφερε ο κ. Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, ηθοποιός- μουσικός.

Το καινούριο βιβλίο του Χρήστου Γκίμτσα “Μετά την Έλλη”, έχει στοιχεία που συγκλονίζουν. Οι θυελλώδεις συναισθηματικές μεταπτώσεις του κεντρικού ήρωα που κυμαίνονται από την απόλυτη ερωτική ευδαιμονία μέχρι την εκδίκηση και δικαίωση μέσα από την αυτοκαταστροφή, χαρακτηρίζουν τις σελίδες του βιβλίου», αναφέρει τέλος ο κ.

Θύμιος Λώλης, δημοσιογράφος–συγγραφέας.

KRINI LIVE