Στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων η Δήμητρα Νάτσινα

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» η κα Νάτσινα έτυχε θερμής υποδοχής κατά την περιοδεία της σε όλο το φάσμα της αγοράς.

Με παραγωγούς, μικροπωλητές, αλλά και πλήθος κατοίκων συναντήθηκε χθες το πρωί στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Τρικάλων, Δήμητρα Νάτσινα, με το συνδυασμό του υποψηφίου περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗLIVE» η κα Νάτσινα έτυχε θερμής υποδοχής κατά την περιοδεία της σε όλο το φάσμα της αγοράς.

Κυρίαρχα ζητήματα τα προβλήματα όλων των κοινωνικών ομάδων, τα εξειδικευμένα των παραγωγών, που δεν αφήνουν αδιάφορο κανένα, πόσο την ίδια η οποία κατάγεται από αγροτική περιοχή και γνωρίζει από πρώτο χέρι τις αγωνίες των αγροτών.

Η κα Νάτσινα, κατά τις συζητήσεις που ανέπτυξε με παραγωγούς-αγρότες, μίλησε για τις μεγάλες παρεμβάσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Κώστα Αγοραστό σε όλο το φάσμα του νομού καθώς και στήριξη που παρήχθη στον αγροτικό κόσμο μέσω σημαντικών έργων.

Δεσμεύτηκε ότι και η ίδια, είτε ως περιφερειακή σύμβουλος, είτε ως απλή πολίτης, θα παρέχει κάθε στήριξη στον αγροτικό κόσμο, ο οποίος αναζητά την πολυπόθητη ανακούφιση.