Στην Ιταλία μετέβη αποστολή του ΣΟΑΤ

Ο ΣΟΑΤ βρέθηκε στο Λέτσε ως Εταίρος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ “Taekwondo Weekend Connect ”  

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Λετσε, μετέβη αποστολή του ΣΟΑΤ, ως Εταίρος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ “Taekwondo Weekend Connect ” στο οποίο συμμετέχουν 5 Σύλλογοι από Ιταλία, Βέλγιο, Ισπανία και Ελλάδα. Εκεί  πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εταίρων, και συζητήθηκε ο προγραμματισμός του Ευρωπαϊκού προγράμματος για την συνέχεια. Ως υπεύθυνη για τον ΣΟΑΤ ήταν η κ. Στελλα Τάσιου, και καθορίστηκαν οι περαιτέρω δράσεις του προγράμματος.
Το “Taekwondo Weekend Connect” που με περηφάνια επιλέχθηκε να συμμετάσχει ο ΣΟΑΤ, στοχεύει στην κινητικότητα αθλητών και πολιτιστικών ανταλλαγών, προωθώντας την συμμετοχή νέων αθλητών στις δραστηριότητές μας και με κινητικότητα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Στην πρώτη συνάντηση μαζί με την υπεύθυνη κ. Τάσιου ακολούθησαν για τυπικούς λόγους, 2 αθλήτριες του ΣΟΑΤ, η Λίνα Παϊταρίδου και η Μαρία Τζέλη.
Τον Σεπτέμβριο προγραμματίστηκε στα Τρίκαλα να μεταβεί πλήρης η Ισπανική ομάδα ενώ στις Βρυξέλλες θα μεταβεί η Ιταλική στα πλαίσια του προγράμματος, με ευρωπαϊκές δράσεις που θα καρπωθούν οι αθλητές του Τρικαλινού Συλλόγου.