Στην τελική ευθεία για την διαπλάτυνση της γέφυρας Κρήνης η Περιφέρεια

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα της δημοπράτησης του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ

Εισακούστηκαν τα αιτήματα των κατοίκων της κοινότητας Κρήνης και των όμορων δημοτικών διαμερισμάτων για την κατασκευή του έργου της διαπλάτυνσης της γέφυρας. Η γέφυρα βρίσκεται τρία μόλις χιλιόμετρα από τον οικισμό και συνδέει τον οικισμό με τις κοινότητες Παναγίτσας και Φαρκαδόνας ενώ βοηθά στα μέγιστα τους αγρότες της περιοχής. Ωστόσο η γέφυρα υπήρξε ιδιαίτερα στενή, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκολία στην κίνηση, ειδικά μεγάλων οχημάτων, κυρίως αγροτικών με τους κατοίκους να αιτούνται την διαπλάτυνση.

Πλέον η Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκληρώνει τις διαδικασίες δημοπράτησης του έργου της διαπλάτυνσης της γέφυρας επί της επαρχιακής οδού Φαρκαδόνας προς Κρήνη. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αποτέλεσμα της δημοπράτησης του έργου προϋπολογισμού 300.000 ευρώ. Το επόμενο διάστημα υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό η σύμβαση του έργου με στόχο να καταστεί η υπάρχουσα γέφυρα σύγχρονη και λειτουργική.

«Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη,τους περιφερειακούς συμβούλους και τις υπηρεσίες μας πρόκειται να υλοποιήσουμε ένα σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας στη γέφυρα της Κρήνης» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ενισχύουμε την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και μεταφορά των προϊόντων. Η δουλειά δεν σταματά ούτε λεπτό. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.