Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκε ο 52χρονος συζυγοκτόνος

Τρεις ώρες διήρκησε η απολογία του 52χρονου σε Εισαγγελέα και Ανακριτή Τρικάλων η οποίοι αποφάσισαν ομόφωνα την προσωρινή κράτησή του

Σιδηροδέσμιος, με σκυμμένο το κεφάλι και με δάκρυα στα μάτια βγήκε μετά από 3 περίπου ώρες απολογίας σε Ανακριτή και Εισαγγελέα Τρικάλων ο 52χρονος συζυγοκτόνος. Λίγο πριν ο ίδιος είχε περιγράψει στους δικαστικούς λειτουργούς, τα όσα συνέβησαν στην οικία τους, στο Μεγαλοχώρι, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας και την τραγική κατάληξη με θύμα τη 44χρονη νοσηλεύτρια και θύτη εκείνον, που φέρεται να της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές, οδηγώντας στο θάνατο.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στις 12 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης, κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη, στο Δικαστικό Μέγαρο των Τρικάλων για να απολογηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την περασμένη Τρίτη.

Στα Δικαστήρια των Τρικάλων δεν βρισκόταν κάποιος από τους συγγενείς του 52χρονου, παρά κάποια οικεία πρόσωπα, που παραβρέθηκαν στο χώρο για να του συμπαρασταθούν. Συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη και τους δικηγόρους τους προσήλθε σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, εξηγώντας για 3 περίπου ώρες τους λόγους που τον ώθησαν στην τραγική αυτή πράξη, που συγκλόνισε την μικρή κοινωνία του Μεγαλοχωρίου, το νομό Τρικάλων και ευρύτερα. Ένα έγκλημα που ολοκλήρωσε την μοιραία κατά τα άλλα ζωή του ζευγαριού που είχε ξεκινήσει πριν 22 περίπου χρόνια, με το γάμο του θύτη και του θύματος. Μια ζωή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, αν και κοινή, έκρυβε πολλές εντάσεις, τσακωμούς, καυγάδες και είχαν οδηγήσει την 44χρονη νοσηλεύτρια να τα καταγγείλει στην Αστυνομία. Την Τρίτη το πρωί μάλιστα στο Δικαστήρια των Τρικάλων ήταν προγραμματισμένο να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η άτυχη 44χρονη εναντίον του συζύγου της. Δεν πρόλαβε ωστόσο, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας, ανήμερα της εορτής του συζύγου της έπεφτε νεκρή από τα χέρια του, με τον πιο φρικτό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι βρέθηκε κατάσταση βρασμού και ψυχικής ορμής και δεν υπήρξε προμελέτη. Μετά την πολύωρη απολογία του, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για να μεταφερθεί στις Φυλακές των Τρικάλων.

Οι δικηγόροι του 52χρονου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δεν θέλησαν να προχωρήσουν σε δηλώσεις, σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας του φερόμενου ως δράστη.