Στις κάλπες προσέρχονται αύριο σε Φαρκαδόνα και Οιχαλία τα μέλη της ΝΔ

dqirivkjyl563ca02012414

Ολοκληρώθηκαν και σε τοπικό επίπεδο οι διαδικασίες για την εσωκομματική, εκλογική διαδικασία της ΝΔ που θα αναδείξει τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Στη Φαρκαδόνα θα λειτουργήσουν δυο εκλογικά τμήματα και συγκεκριμένα ένα στην Φαρκαδόνα στο κοσμικό κέντρο «Θεσσαλία Παλλάς» (Πέρκας) κι ένα στην Οιχαλία στο παλιό δημαρχείο.

Τα τοπικά στελέχη επιδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες σ’ ένα αγώνα δρόμου για να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας που θα κηρυχτεί αύριο στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί αργά το βράδυ με την καταμέτρηση των ψήφων.

Μέλη και φίλοι του κόμματος θα μπορούν να ασκούν το εκλογικό δικαίωμα από τις 7 το πρωί έως και της 7 το βράδυ επιλέγοντας έναν από τους 4 υποψηφίους και συγκεκριμένα τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη, Απόστολο Τζιτζικώστα και Άδωνη Γεωργιάδη.

Όσοι σπεύσουν στις κάλπες αύριο θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 3 ευρώ και παράλληλα να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο με τα στοιχεία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν λάβουν μέρος στην αυριανή ψηφοφορία και υπάρξει επαναληπτικός γύρος την μεθεπόμενη Κυριακή αποκλείονται της διαδικασίας.