Στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτοάνοσων Νοσημάτων, Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας συμμετείχε η συντοπίτισσα Ιατρός Ευαγγελία Γεωργίου

Στις εργασίες του 3ου Πανελλήνιου Πολυθεματικού Συνεδρίου Αυτοάνοσων Νοσημάτων, Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που διεξήχθη στο Ναύπλιο, συμμετείχε ως εισηγήτρια η συντοπίτισσα, ιατρός ρευματολόγος, κα Ευαγγελία Γεωργίου.

Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Κλινική Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας,  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και το Ινστιτούτο Ρευματικών Παθήσεων με 784 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο φετινό Επιστημονικό Πρόγραμμα συμμετείχαν 150 Ομιλητές και Πρόεδροι. Στο συνέδριο συμμετείχε μεγάλος αριθμός Διεθνών Ομιλητών και συγκεκριμένα 37 εκ των οποίων από 15 χώρες, όπως από τις ΗΠΑ, Καναδά, Βραζιλία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Βέλγιο, Ρωσία, Κολομβία, Ιράν και άλλες χώρες του εξωτερικού. Το Συνέδριο παρακολούθησαν διαδικτυακά Έλληνες ιατροί και υγειονομικοί από την Κύπρο, την Μ. Βρετανία, την Γερμανία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Η επιτυχία του Συνεδρίου, που το καθιστά το μεγαλύτερο Συνέδριο Αυτοανοσίας στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει απόλυτα την εξωστρέφεια του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας  και του ΠΓΝ Λάρισας και την αξιέπαινη προσπάθεια της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας να επιτύχει τους εκπαιδευτικούς σκοπούς της διεπιστημονικής επιμόρφωσης των νέων γιατρών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *