Στο δρόμο της Εκκλησίας βαδίζει πλέον η μικρή Αικατερίνη

Βαπτίστηκε η κόρη του πατρός Αποστόλου, εφημέριου του Κλοκοτού και της πρεσβυτέρας Αφροδίτης

Στο δρόμο της Εκκλησίας και του Χριστού βαδίζει πλέον η νεοφώτιστη Αικατερίνη, θυγατέρα, του πατρός Αποστόλου, εφημέριου του Κλοκοτού, και της πρεσβυτέρας Αφροδίτης. Το Μυστήριο τελέστηκε, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, στον Ιερό Ναό Παναγίας Επίσκεψης, ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοστόμου. Το όνομα στην νεοφώτιστη χάρισε ο ανάδοχός της, Γεώργιος – Παϊσιος, πνευματικός πατέρας, πλέον της μικρής Αικατερίνης.

Τις ευχές προς τους γονείς αλλά και τον ανάδοχο απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος.

«Είμαι χαρούμενος πού βρέθηκα στον Ι.Ν Παναγίας Επίσκεψης για να τελέσω το Μυστήριο του βαπτίσματος στην θυγατέρα του πατρός, Αποστόλου και της πρεσβυτέρας Αφροδίτης. Νιώθω μεγαλύτερη χαρά διότι το όνομα της προσερχομένης είναι αφιερωμένο στην Αγία Αικατερίνη, όνομα πού κατείχε και η γιαγιά μου… Βλέπετε στην οικογένεια μας ήμασταν επτά αγόρια και η γιαγιά μου δεν κατάφερε ποτέ να ακούσει το όνομα της και σήμερα νιώθω ότι δίνω το όνομα της και αυτό με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην νεοφώτιστη μια καλή Χριστιανή και συμβούλεψε τον ανάδοχο.. (Γιό του Πατρός Ευθυμίου, εφημέριο της ενορίας Πρίνους), να οδηγήσει την μικρή Αικατερίνη στον σωστό δρόμο καθότι κι αυτός προέρχεται από Ιερατική οικογένεια.

Να ζήσει η μικρή και να είναι ευλογημένη.

KRINI LIVE