Στο ίδιο έργο θεατές

Δυο αναβολές Οκτώβριο και Νοέμβριο στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας λόγω έλλειψης απαρτίας και την ερχόμενη Δευτέρα σύγκλιση με το 1/3 των δημοτικών συμβούλων δια περιφοράς  

Τι άραγε να συμβαίνει σ’ αυτό τον Δήμο Φαρκαδόνας; Και αναφερόμαστε στα προβλήματα που δημιουργούνται από τις αναβολές στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Ένα χρόνιο πρόβλημα που παρατηρούνται και στις δυο προηγούμενες δημοτικές Αρχές και συνεχίζει, ως φαίνεται να απασχολεί και την υπάρχουσα.

Η δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας είχε οριστεί αρχικά στις 27 Οκτωβρίου, δυστυχώς όμως δεν συμπληρώθηκε η αναγκαία απαρτία των δημοτικών συμβούλων. Ακολούθησε δεύτερη πρόσκληση στις 2 Νοεμβρίου, αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε απαρτία. Πλέον με την τρίτη πρόσκληση έχει οριστεί νέα ημερομηνία για δια περιφοράς συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου. Στην συγκεκριμένη σύγκληση απαιτείται εκ του νόμου η συμμετοχή του 1/3 των δημοτικών συμβούλων.

Άντε να δούμε αυτή τη φορά. Αν και το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου θα πρέπει να δει σοβαρά και με ευθύνη το θέμα. Και στην εσχάτη να λάβει αυστηρά μέτρα. Εξάλλου ας μην ξεχνούμε ότι πλέον η πλειονότητα των δημοτικών συμβουλίων σε όλη τη χώρα διεξάγεται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. Γιατί να μην συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση του Δήμου Φαρκαδόνας.

Εύκολο είναι, αρκεί θέληση και διάθεση να υπάρχει, όπως φυσικά και γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών…

Υπάρχει άραγε γνώση στις νέες τεχνολογίες από τους δημοτικούς συμβούλους;