Στο Ιερό νησί της Αποκάλυψης μέλη και φίλοι του «Αμφίων»

Επισκέφτηκαν την Πάτμο και το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου καθώς επίσης και το νησί των Λειψών και την  Παναγιά του Χάρου

Μαγεύτηκαν από τις ομορφιές των Δωδεκανήσων και του Αιγαίου τα μέλη και οι φίλοι του Μουσικού Συλλόγου Αμφίων Φαρκαδόνας. Μετέβησαν στο Ιερό νησί της Πάτμου σε μια ολιγοήμερη απόδραση, συνδυάζοντας θρησκευτικό τουρισμό αλλά και ψυχαγωγία.

Η εκδρομή περιλάμβανε επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, και στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω από την Μονή. Τα μέλη και οι φίλοι του Αμφίων εντυπωσιάστηκαν τόσο στο Σπήλαιο όπου γράφτηκε η Αποκάλυψη από τον Ιωάννη, όπως κι από το Μοναστήρι, ο ναός του οποίου έχει στην πλειονότητα του αρκετά κοινά στοιχεία με την εκκλησία του μοναστηριού του Ζάρκου, που κι αυτό με τη σειρά του είναι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο.

Επόμενος σταθμός για τους συμμετέχοντες στην εκδρομή το νησί των Λειψών με ξενάγηση στην Παναγία του Χάρου. Στην Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας όπου τοποθετούνται οι λευκοί κρίνοι τον Απρίλιο και οι οποίοι ως εκ θαύματος αρχίζουν να ανθίζουν από τον Ιούλιο μέχρι την γιορτή της στις 22 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης επισκέψεις σε μαγευτικές παραλίες των δυο νησιών, προσφέροντας δροσιά, μαύρισμα και ψυχαγωγία.