Στο πλευρό των συγχωριανών του ο Άρης Κωστόπουλος

Σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή παρέχει κάθε βοήθεια, ειδικά τώρα με την εκτύπωση και τη συμπλήρωση των ειδικών βεβαιώσεων μετακινήσεων λόγω κορονοϊού

Στο κοινοτικό γραφείο από νωρίς το πρωί και σε καθημερινή βάση βρίσκεται ο πρόεδρος της Φανερωμένης, Άρης Κωστόπουλος. Πολύ περισσότερο το τελευταίο διήμερο, μιας και παρέχει και σε πολλές των περιπτώσεων βοηθά στην συμπλήρωση των ειδικών αιτήσεων μετακίνησης, που θα χρησιμοποιήσουν οι συγχωριανοί του για να μεταβούν, είτε στα Τρίκαλα, είτε σε κάποιο κοντινό προορισμό για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και υποχρεώσεις τους.

Κάτοικοι του χωριού έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο, καταθέτοντας τα αιτήματά τους, και τα οποία διεκπεραιώνει ο κ. Κωστόπουλος.  

Μάλιστα σε πολλές των περιπτώσεων ο ίδιος μεταφέρει τις ειδικές βεβαιώσεις, συμβάλλοντας στην άμεση εξυπηρέτηση. Σαφώς το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 6 Απριλίου ο κ. Κωστόπουλος θα έχει αρκετή δουλειά, μιας και θα ξεκινήσουν εντατικά οι αγροτικές εργασίες και οι αγρότες θα χρειάζονται τα ειδικά έγγραφα για να δικαιολογούν την απουσία τους από το σπίτι και των εργατών που θα απασχολούν.

Τέλος ο ίδιος είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με γέροντες του χωριού που ζουν μόνοι, καλώντας τους, όπως και όλους τους πολίτες να μένουν σπίτι. Σε περιπτώσεις που απαιτηθεί ο ίδιος δηλώνει πανέτοιμος να τους βοηθήσει, σε οτιδήποτε χρειαστούν σε φαρμακείο, γιατρό, και για την αγορά ειδών διατροφής και πρώτης ανάγκης.

KRINI LIVE