Στο ψυγείο συνεχίζει να βρίσκεται και η περιοχή του δήμου Φαρκαδόνας

Σταθερά πολλούς βαθμούς κάτω του μηδενός κινείται το θερμόμετρο κάνοντας την κατάσταση ιδιαίτερα δύσκολη

Στο ψυγείο συνεχίζει να βρίσκεται και η περιοχή μας με το θερμόμετρο αρκετές ώρες της ημέρας, πολύ περισσότερο της νύχτας να καταγράφει πτωτική πορεία κάτω του μηδενός.

Το θερμόμετρο στο σύνολο των χωριών της Φαρκαδόνας καταγράφει τις τελευταίες ημέρες θερμοκρασίες έως και -11 Βαθμών Κελσίου, κάνοντας την κατάσταση ιδιαίτερα δύσκολη για το σύνολο των κατοίκων. Κι αν όλοι περίμεναν ότι αργά ή γρήγορα θα τελειώναμε με την «Σοφία» ξεγελάστηκαν μιας και από σήμερα κάνει την εμφάνιση του ο «Τηλέμαχος» ο οποίος έρχεται για να δείξει τις άγριες διαθέσεις του.

Κύρια χαρακτηριστικά του νέου κύματος κακοκαιρίας σύμφωνα πάντα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα είναι οι χιονοπτώσεις από το βράδυ της Δευτέρας, οι οποίες θα ενταθούν από το μεσημέρι της Τετάρτης, έως και το πρωί της Πέμπτης.

Όσο για τις θερμοκρασίες θα συνεχίσουν να κινούνται σε ιδιαίτερα πτωτικά επίπεδα και θα κυμαίνονται από 0 έως -7 Βαθμών Κελσίου.

Η νέα κακοκαιρία θέτει σε ετοιμότητα το κρατικό μηχανισμό, περιφέρεια και Δήμους μαζί και της Φαρκαδόνας για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν. Εκείνο που προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ο παγετός, ο οποίος δημιουργείται τις πρώτες πρωινές αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας τόσο στο εθνικό οδικό δίκτυο, όσο και στο εσωτερικό δίκτυο των χωριών. Οι αρμόδιοι φορείς συστήνουν την ιδιαίτερη προσοχή προκειμένου να αποφευχθούν οποιαδήποτε προβλήματα.