Συγκινεί και συναρπάζει η Τρικαλινή μουσικός Δέσποινα Μητούλα

Με μοναδικό τρόπο και το ταλέντο που την διακρίνει ερμηνεύει στη σκιά των Μετεώρων το Μικρασιάτικο νανούρισμα «Μαργαριταρένια μου» σε νέα διασκευή

Αστείρευτο το ταλέντο της νεαρής Τρικαλινής μουσικού Δέσποινας Μητούλα, η οποία έρχεται να ερμηνεύσει σε νέα διασκευή το τραγούδι «Μαργαριταρένια μου».

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά κι αγαπημένα νανουρίσματα της μικρασιατικής μουσικής παράδοσης το οποίο ξανα συστήνεται με μία σύγχρονη ethnic pop προσέγγιση. Με το μοναδικό ταλέντο που την διακρίνει η Τρικαλινή ερμηνεύτρια σαγηνεύει και συγκινεί ακουμπώντας τις καρδιές και τις ψυχές όλων μας.

Το βίντεο είναι γυρισμένο κάτω από το πανέμορφο σκηνικό των Μετεώρων, το όποιο δημιουργεί μία αναπάντεχη και ξεχωριστή αντίθεση με το ηλεκτρικό τσέλο της Δέσποινας. 

Η Δέσποινα ως μουσικός ισορροπεί μεταξύ της δυτικής και ανατολικής μουσικής παράδοσης αφού η κλασική της παιδεία  συνδυάστηκε  με τη μουσική ταυτότητα και τις καταβολές της οικογένειας της.

Στόχος της, να δημιουργεί, αγκαλιάζοντας ισάξια την κλασσική τεχνική και τη μαγεία της ανατολής ερμηνεύοντας την μέσω του ηλεκτρικού τσέλου και δίνοντας μία πρωτότυπη και φρέσκια προσέγγιση.

Η νεαρή Τρικαλινή είναι υποψήφια διδάκτωρ του ΣΕΦΑΑ Θεσσαλίας ενώ το ερευνητικό της πεδίο αφορά σε δημιουργικές και εκφραστικές μουσικοκινητικές μεθόδους. Επίσης, είναι καθηγήτρια μουσικής και μουσικοκινητικής αγωγής. Ακόμα, έχει έντονη δραστηριότητα και συμμετοχή σε παραστάσεις και μουσικές βραδιές. 

Ο Αποστόλης Σπανός έκανε τη μουσική παραγωγή και ο Γιώργος Κουβάτης είναι ο δημιουργός του βίντεο.

Απολαύστε το βίντεο:


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *