Συγκινησιακά φορτισμένη υπήρξε σήμερα η ατμόσφαιρα στη ΔΕΥΑΦ

Ο πρώην δήμαρχος και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Θανάσης Μεριβάκης αποχαιρέτησε τους υπαλλήλους, δηλώνοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, σε ότι τον χρειαστούν

Συγκινησιακά φορτισμένη υπήρξε η ατμόσφαιρα στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας το πρωί της Παρασκευής. Έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια ο πρώην πλέον δήμαρχος Φαρκαδόνας και πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Θανάσης Μεριβάκης ήρθε να αποχαιρετίσει τους υπαλλήλους της Επιχείρησης, μετά και την παράδοση των ηνίων της δημοτικής επιχείρησης στη νέα δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας.

Ο πρώην πρόεδρος και δήμαρχος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους για τη αγαστή συνεργασία όλων αυτών των χρόνων που ανέπτυξε με τους υπαλλήλους, παροτρύνοντας να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο τρόπο, με υπευθυνότητα και σεβασμό προς το δημότη καταναλωτή.

Ανέτρεξε στο σημαντικό έργο που παρήχθη στη διάρκεια της 5ετιας, τονίζοντας ότι αυτό αποτελεί συλλογική προσπάθεια Δήμου και εργαζομένων.

Ένα έργο σημαντικό που θα βοηθήσει μελλοντικά τόσο την επιχείρηση, όσο και τους δημότες. Δεν παρέλειψε να θυμηθεί τις επιτυχημένες προσπάθειες για την επίλυση προβλημάτων επί θητείας του, με σημαντικότερες εκείνες της μεταφοράς νερού σε χωριά του Δήμου αλλά και της επίλυσης του ζητήματος με την ύδρευση στα χωριά του Κλοκοτού και των Γεωργανάδων.

Οι υπάλληλοι ευχαρίστησαν με τη σειρά τους τον πρώην πρόεδρο και του ευχήθηκαν επίτευξη των μελλοντικών στόχων. Δεν ξεχνούν ότι επί θητείας του, ο κ. Μεριβάκης βρισκόταν καθημερινά δίπλα τους, με το άνοιγμα της επιχείρησης πραγματοποιώντας την πρωινή σύσκεψη για την ιεράρχηση των ανοιχτών θεμάτων. Αυτό συνέβαλε ώστε να υπάρχει άποψη συνεργασία και άμεση τακτοποίηση των καθημερινών εκκρεμοτήτων, που βοηθούσαν αφενός τους υπαλλήλους για γρήγορη διευθέτηση, αφετέρου συνέβαλε ώστε οι πολίτες να εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο σε όλα τους τα αιτήματα και ζητήματα.